ANDERSON SÅ POSITIVE ELEMENTER PÅ FYN: - VI MÅ ARBEJDE VIDERE

01.05.2022 13:20

Vi startede dårligt, men kom efter det i dagens opgør på Fyn. Men det var ikke nok til at få indhentet en fynsk føring.

Han har stået der før, Mikael Anderson og skulle forklare endnu et nederlag. Igen i dag i Odense, hvor det blev til et 1-0 nederlag til værterne fra OB efter en kamp, hvor midtbane-motoren trods alt kunne se en god præstation i dele af kampen.

- Overordnet er præstationen godkendt i dag - selv om vi taber. Men vi må tage det positive med som vi kan. Og efter en dårlig start på kampen, så synes jeg faktisk, at vi kommer godt ind i kampen og får skabt nogen chancer. Men det er lidt stolpe ud for os i øjeblikket og vi er ramt på de små marginaler.

- OB vinder fortjent i dag - det er slet ikke det. Men præstationen var okay i forhold til nogen af de andre kampe, vi har tabt, sagde Mikael Anderson efter kampen, hvor han selv kom til muligheder og også kunne se nogen af hans holdkammerater være tæt på at score.

- Det var op ad bakke efter vi kom bagud, og det var efter en dårlig start på kampen fra vores side. Men så synes jeg, at vi kommer godt igen og har også chancerne for mål.

- Nu skal videre. Hæve hovedet og forblive positiv, og bevare troen på, at sejren nok skal komme. Vi må bare arbejde videre og tage de positive elementer med fra dagens kamp og så klø på. Der er ikke andet for i vores situation. Så skal vi nok få den sejr, vi alle sammen længes efter sammen med fansene, som igen bakkede os fantastisk op i Odense i dag, sagde Mikael Anderson. 

Muligheden for at slå tilbage kommer om uge - på næste søndag, når SønderjyskE kommer til Aarhus.