AGF KVINDEFODBOLD: TILBAGE I CERES PARK

27.04.2022 03:33

Lørdag spiller AGF's kvinder topkamp i kval-rækken på Ceres Park.

Lørdag den 30. april kl. 13 spiller AGF Kvindefodbolds ligahold hjemme igen i Aarhus. Og den her gang i Ceres Park. hvor Sundby Boldklub kommer på besøg. Dermed kan vi se frem til en kamp om førstepladsen i kval-rækken, hvor vi jo i øjeblikket kæmper om en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen.

Her ligger Sundby pt. nr. 1 med 12 point, mens vi er nr. 2 med 10 point. Så der er vigtige point på spil på lørdag i en kamp, der kommer efter vi suverænt vandt 5-0 ude mod Odense Q, mens Sundby hjemme "nøjes" med at vinde 2-1 over naboerne fra B.93.

Det er første kamp for AGF Kvindefodbold i Ceres Park i år, så det er en god lejlighed til at komme ud og opleve kvindefodbold i hvidt, hvis ikke man har oplevet holdet før. Det er lige så spændende og intenst som når 3F Superligaen spiller. Og lørdag gælder det altså en topkamp, der godt kan gå hen og blive definerende for resten af foråret.

Indløs billet her

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen den 28. maj, når vi og Gjensidige Forsikring inviterer til stor fodboldfest i Ceres Park, hvor vi skal se AGF Kvindefodbold mod Odense Q i en kamp, som forhåbentlig kan sætte ny dansk tilskuerrekord.

Men først gælder det altså topopgør på lørdag kl. 13.