VI TAGER TIL PARKEN MED MOMENTUM

19.11.2021 11:00

Søndag er der lagt op til en stor kamp i Parken, når vi møder FC København. Dyk ned i tal og historik her.

Der er lagt op til efterårets store kamp i København, hvor de lokale sætter pris på, at vi fra Aarhus kigger forbi. I hvert fald er der solgt rigtig mange billetter til kampen mellem FC København og AGF på søndag. Her kommer vi til at sætte rekord for antal tilskuere til en 3F Superliga-kamp i november og i det hele taget til en kamp mellem de to hold om efteråret.

På udebaneafsnittet er der plads til 2.500 AGF’ere og her nærmer pladserne sig udsolgt, så det er med at komme i sving, hvis man skal med. Køb billet her.

På banen kan de mange tilskuere, så se to hold, hvor vi kommer ind til kampen med en sejr i bagagen, da vi i seneste runde i 3F Superligaen nedlagde en anden Football Club 3-0 hjemme, mens vores værter forrige søndag spillede 0-0 i Silkeborg.

Momentum


Det betyder, at FCK inden kampen indtager andenpladsen i ligaen med 29 point, mens vi ligger nummer 10 point efter. Så med en sejr vil vi trække lidt ind på københavnerne i 3F Superligaen.

Det os fra Jylland, der har mest momentum lige nu. Således har vi hentet flere point end FC København i den anden halvdel af dette 3F Superliga-grundspil - altså fra 12. runde og frem. Her har vi hentet syv point, mens FCK blot har hentet fem.

Og i det hele taget kan vi godt tage til et november-klædt Østerbro med hovedet højt og optimisme i bagagen. For efter mange år med bøvl i Parken, kan vi se tilbage på en periode med ”kun” et nederlag i København over de sidste to år og de seneste tre kampe i Parken har givet en deler og en sejr til hver.

Samtidig er vi det hold i 3F Superligaen, som FC København har det laveste pointsnit mod på hjemmebane (1,91), så der er masser af gejst at hente i statistikken også.