- VI HAR IKKE GJORT ONDT NOK PÅ DE ANDRE

06.11.2021 12:00

Cheftræner for AGF Kvindefodbold udlægger her dagens nederlag til Brøndby, som med stor sandsynlighed betyder, at vi ikke når mesterskabsspillet i denne sæson.

Med lørdagens nederlag til Brøndby IF, der vandt 1-4 i Aarhus, ser det nu mere end svært ud for AGF Kvindefodbold, at nå med i mesterskabsspillet. Det kræver dels to sejre med mange mål og, at den nærmeste konkurrent snubler.

Så cheftræner Katrine S. Pedersen var i sagens natur skuffet efter dagens kamp.

- Jeg synes sådan set, at missionen til dels lykkedes - i forhold til det kampbillede og de situationer, som vi gerne ville have. Men det bliver en kold spand vand i hovedet, da vi så kommer bagud, og så tror jeg, at det rammer os i forhold til, at vi ikke får det kampbillede, vi gerne vil og ikke formår, at spille på den måde, vi skal, lød det fra Katrine S. Petersen, der ellers så sit hold arbejde godt for komme tilbage i opgøret.

- Brøndby er dygtige kombinationsspillere. Og man bliver træt på en blød bane, som vi havde i dag - når man løber efter bolden og vil true meget dybt, som vi vil. Når de så får gang i deres kombinationsspil med flow, kommer vi til at løbe efter. Og jeg synes, at det er det, som de skaber deres chancer på. Derimod kørte vi mere på powerplay, og hvor vi gerne ville i bagrum. Det havde holdt, hvis vi havde holdt den uafgjort lidt længere, og hvis vi havde scoret på en af vores muligheder, sagde Katrine S. Petersen.

Med nederlaget er der nu langt op til mesterskabsspillet, hvor Kolding IF er seks point foran med to kampe igen og en bedre målscore. Og den situation er selvfølgelig skuffende for holdet og træneren, der har haft svært ved at finde målet i de sene efterår.

- Det er bare super ærgerligt. Især når vi står her og kigger på de point, som vi ikke har fået i efteråret. Så må vi sige, at vi ikke er helt dygtige nok til at skabe chancer og lave mål. For vi har flyttet en del af vores måde at spille på, men vi gør ikke ondt nok på modstanderne - og det skal man gøre, hvis man vil være blandt en af de øverste seks.

- Nu venter to kampe før efteråret er slut, og her vil vi gå ind til den næste kamp mod HB Køge uden nogle intentioner om at grave os ned. Jeg er stolt af måden, som pigerne spiller og angriber kampene på. Og det vil vi højst sandsynligt gøre på en lidt anden måde, men vi vil også udfordre deres bagerste led. Men vi vil selvfølgelig gå ind mod kampene for at skabe gode præstationer og god energi til holdet - og så må vi se, hvor langt det rækker.

Kvinderne møder topholdet fra HB Køge på udebane lørdag den 13. november, hvorefter der venter en hjemmekamp i Ceres Park mod AaB den 20. november.

KONCERNPARTNERE