VI BLIVER MANGE TIL LEGENDERNES DAG

05.11.2021 12:00

Vi kan se frem til et stort ryk-ind på søndag, når FC Midtjylland kommer til Aarhus og vi skal holde Legendernes Dag.

Weekenden står for døren og søndag er der igen udsigter til fodbold i Ceres Park, når vi holder Legendernes Dag i forbindelse med kampen mod FC Midtjylland.

Og det ser ud til, at der er stor interesse for at være med til den store dag i Kongelunden. I hvert fald er interessen for billetter her ved weekendens begyndelse så stor, at vi nu forventer, at vi bliver over 12.000 tilskuere på søndag.

Og gør vi det, så vil det være første gang i ni år, at vi er så mange samlet til en kamp mod FC Midtjylland i Ceres Park. Vi skal således helt tilbage til maj 2012, hvor 12.139 var til stede på Ceres Park til en kamp mellem AGF og FC Midtjylland.

Men lad os bare slå det tal på søndag kl. 16, hvor der er kampstart i Ceres Park. Men allerede kl. 14 åbner AL Bank Fanzonen, når vi tager hul på Legendernes Dag.

Det er jo den dag, vi hylder vores historie og de mange store spillere, der gennem tiderne har optrådt i den hvide trøje. Og hvor vi jo skal hylde Årets Legende 2021, som vi tidligere i dag kunne afsløre bliver Henry From, som mindes inden kampen.

Derudover venter jo forhåbentlig også et brag af en kamp mod midtjyderne, som vi tidligere har spillet spændende og målrige opgør med på Ceres Park. Så kom i Ceres Park på søndag. AL Bank Fanzonen åbner kl. 14. Ceres Park kl. 14.45 og så er der altså kick-off på dysten mod FC Midtjylland kl. 16.