VELSPILLET SEJR I RESERVELIGAEN

02.11.2021 12:00

Sejr over AC Horsens i Reserveligaen.

I dag var der kamp i Reserveligaen mod AC Horsens. Den skulle ellers være spillet i Horsens, men på grund af baneforhold var kampen flyttet til Aarhus og Fredensvang.

Her kontrollerede vi spillet i størstedelen af kampen ved hjælp af fint kombinationsspil, hvilket resulterede i en velfortjent sejr på 4-0.

Efter 20 minutter bragte Gift Links hjemmeholdet i front med en giftig førstegangsflugter på en aflevering af Dawid Kurminowski.

I 2. halvleg scorede Frederik Tingager på et hjørnespark af Zach Duncan, og lige efter scorede Gift Links igen efter et fint forarbejde af netop indskiftede Frederik Ihler – begge mål kom efter en times spil.

I det 76. minut tilkæmpede Zach Duncan sig et straffespark, hvor Alexander Munksgaard scorede på riposten fra sit eget skud til et slutresultat på 4-0 til AGF.

- Jeg synes, at der var mange gode spillere, der kunne fremhæves i dag. Men det vigtigste er nok det der AGF-udtryk i forhold til at være intense. Og så havde vi også kvalitet på bolden i lange faser af kampen. Vi var aggressive, fremadrettet og målsøgende, samtidig med at lave aktioner lige efter hinanden med et højt pres. Det hjælper os bare til at ligne et hold, der gerne vil spille.

- Vi glade for sejren. Men som altid bliver de her kampe brugt til at kigge på spillere frem mod førsteholdet og give dem kampminutter. Det er også mindst lige så vigtigt at vinde, sagde assistenttræner Morten Karlsen - der står i spidsen for Reserveligaen - efter kampen.

AGF:
Daniel Gadegaard, Jesper Juelsgård, Frederik Tingager, Thomas T. Kristensen, Oliver Lund, Mathias Sauer, Alexander Munksgaard, Zach Duncan, Adam Daghim, Dawid Kurminowski, Gift Links.

Derudover blev følgende spillere skiftet ind i løbet af kampen:
Jacob Andersen, Magnus Risager, Frederik Ihler, Daniel Jacobsen, Jing Machar Reec.

KONCERNPARTNERE