UDBYTTERIG TESTKAMP - TRODS NEDERLAG

10.11.2021 11:00

Gift Links kom på tavlen i testkamp i Esbjerg i dag. Desværre rakte det ikke til sejren.

I dag var der træningskamp i Esbjerg, hvor nogen af de spillere, der ikke har fået så mange minutter i ligaen i de seneste kampe, kom i aktion. De var taget afsted sammen med de U19 spillere, der også ofte er med på Reserveliga-holdet. Og derudover var vi suppleret af to islandske prøvespillere, der er på besøg hos os i øjeblikket.

Hos EfB var det et kompetent og slagkraftigt hold, der stod på den anden side af midterlinjen på en glat og våd bane på EfB’s træningsanlæg. Her så de fremmødte tilskuere en fin dyst, hvor holdene gik til pause med AGF foran 1-0.

Det århusianske mål blev sat ind af Gift Links, som kort inden pausefløjtet bragte gæsterne foran, da Alexander Munksgaard vågent fandt Links på et indkast ind i EfB's feltet, hvor Links så sit snit til at løbe fri og så fik vippet bolden i mål med en fin detalje.

Men i 2. halvleg var det kun værterne, der fik scoret - og det oven i købet hele to gange, hvorfor testkampen endte 2-1. Og resultat ærgrede efterfølgende Morten Karlsen, der står i spidsen for Reserveliga-holdet.

- Vi havde en del chancer i især 1. halvleg, hvor vi burde ha' scoret mere end det ene. Derfor kan vi godt være utilfredse med, at vi taber. Ja, faktisk rigtig meget. Når det så er sagt, så var det en god indsats over hele linjen og det var godt at se mange unge akademispillere komme på banen mod et velvoksent og fint EfB-hold, siger Morten Karlsen.

- I 2. halvleg var det nærmest en U20 kamp fra vores side, hvor vi også havde de to unge prøvespillere med fra Island, som fik sig en god erfaring med de andre unge gutter. Så selv om vi er ærgerlige over, at tabe, når vi synes, at vi ku' ha' scoret mere, så var det en ganske udbytterig kamp for os, lød det fra Morten Karlsen efter kampen.

AGF’s startopstilling:
Daniel Gadegaard - Jacob Andersen, Thomas T. Kristensen, Jesper Juelsgård, Alexander Munksgaard - Asker Beck, Mathias Sauer, Zach Duncan - Gift Links, Dawid Kurminowski, Adam Daghim

Resten af truppen:
Frederik Ihler, Emil Dissing, Martin Mai, Magnus Isager, Mikkel Markdal, Daníel Freyr Kristjánsson og Robert Frosti Thorkelsson.

KONCERNPARTNERE