UAFGJORT I ÅRETS SIDSTE KAMP FOR KVINDERNE

20.11.2021 11:00

To mål fra Tina Fremo var ikke nok til sejren i dag, da AGF's kvinder spillede 2-2 mod AaB.

I dag på Vejlby Stadion tog AGF Kvindefodbold imod AAB – et opgør som i de seneste tre kampe er gået vores vej. Efter et lidt forkølet efterår ville endnu en sejr mod de bolsjestribede være tiltrængt inden en vinterpause og det kommende kvalifikationsspil står for døren.

De hviie skulle kun bruge fem minutter og et hjørnespark for at bevise, at holdet stadig er sultne efter point indtil allersidste fløjt i grundspillet. Cecilie Winther Johansen stod for dødbolden, som hun med højde og præcision sendte mod bagerste stolpe. Her kom Tina Fremo løbende og headede bolden i netmaskerne, hvilket bragte os på sejrskurs med en føring på 1-0.

Kursen ændrede desværre retning allerede efter 12 minutters spil, da AAB signalerede, at de heller ikke er gået i vinterhi endnu. Nicole Loren Robertsen tog et raid mod vores mål, og med en afslutning fra kanten af feltet bragte hun gæsterne på tavlen. Efter en halv times spil slap vi dog med skrækken, da selvsamme modstander hamrede et missilskud på overliggeren. Vi svarede hurtigt igen med en friløber, som blev spoleret af gæsternes målvogter Line Andersen.

I halvlegens sidste minut dirigerede Cecilie Winther Johansen endnu et hjørnespark mod bagrummet, hvor Tina Fremo igen kom farende. I et tætpakket felt kom hendes pande først på læderkuglen, som fløj forbi målmanden fra Nordens Paris. Derved blev pausestillingen 2-1 til hjemmeholdet.

Anden halvleg

I anden halvdel af kampen fortsatte kampen med at bølge frem og tilbage.

Marginalerne var desværre imod hjemmeholdet, da især en situation blev kampafgørende. Efter en lille times spil hamrede vores topscorer Sofie Bloch et langskud på overliggeren, som røg retur til en modstander. Derfra blev Nicole Loren Robertson sendt i dybden, og femten sekunder efter hjemmeholdets drøn på overliggeren, endte bolden i vores eget mål.

På trods af en intens kamp fik ingen af holdene endegyldigt fat i sejrskompasset, og derfor måtte de dele point i deres sidste kamp i grundspillet.

I det nye år står det på endnu flere opgør mellem dagens duellanter, da både AGF og AaB skal kæmpe i kvalifikationsspillet mod fire andre hold, hvor de to øverste pladser i tabellen giver en plads i næste sæsons udgave af Gjensidige Kvindeligaen.