TESTKAMP I ESBJERG I DAG

10.11.2021 12:00

Et reserveliga-hold suppleret af unge spillere spiller onsdag kl. 13 træningskamp i Esbjerg.

Inden landsholdsperioden for alvor sænker sig over 3F Superliga-truppen er der i dag arrangeret en træningskamp mod EfB i Esbjerg. Her er der mulighed for at nogen af de spillere, der ikke har fået så mange minutter i benene på det seneste, kan komme i god aktion - sammen med en gruppe U19-spillere, der i dag suppleres af to unge islandske spillere, vi i øjeblikket har på besøg i AGF.

Kampen spilles på EfB’s træningsanlæg på Jens Peder Hansens Vej, hvor den foregår på en hybridbane. EfB fortæller, at der er fri adgang til at overvære kampen udenfor hegnet ved banen. Der er kampstart i dag kl. 13 og senere i dag kan du naturligvis læse mere om kampen her på AGF.dk

Truppen, der kører vestpå senere i dag til testkampen, er:

Daniel Gadegaard, Jesper Juelsgård, Thomas T. Kristensen, Jacob Andersen, Alexander Munksgaard, Asker Beck, Mathias Sauer, Zach Duncan, Gift Links, Dawid Kurminowski, Adam Daghim Frederik Ihler, Emil Dissing, Martin Mai, Magnus Isager, Mikkel Markdal, Daníel Freyr Kristjánsson og Robert Frosti Thorkelsson.Prøvespillere med


Som den opmærksomme læser nok har opdaget er der to nye navne med i truppen. Det drejer sig om to unge islandske spillere, der i denne uge er på besøg i AGF til prøvetræning. Det er Daníel Freyr Kristjánsson og Robert Frosti Thorkelsson, der begge er årgang 2005 og spiller på det islandske U17 landshold.

Daníel Freyr Kristjánsson er kantspiller, men er på ungdomslandsholdet også blevet brugt som back, mens landsmand er midtbanespiller.

KONCERNPARTNERE