SEJRE SLOG FØRSTEPLADSEN FAST

15.11.2021 12:00

To sejre over Brøndby i weekenden for AGF's piger, mens drengene ikke var i aktion.

To sejre over Brøndby i weekenden for AGF's piger, mens drengene ikke var i aktion.

I weekenden var AGF’s ældste ungdomshold på drengesiden ikke i aktion, da de ligger stille, mens der er ungdomslandskampe.

Til gengæld viste pigerne de hvide flag rigtig flot frem. Først U18 DM, der søndag var i topkamp mod Brøndby IF på udebane. Her kom holdet bagud hurtigt i kampen, men på en flot 2. halvleg fik de vendt kampen og endte med at vinde 2-1. Sejren betyder, at AGF fortsat indtager førstepladsen i U18 DM-rækken.

Det samme gør U16 DM holdet hos AGF Kvindefodbold, der også var på udebane mod Brøndby IF søndag. Her blev det til en stensikker sejr på 0-4 til U16 DM, der nu har slået et hul på syv point ned til andenpladsen i ligaen inden de på onsdag spiller efterårets sidste kamp.

Mens de ældste drengehold altså sad over i weekenden kunne vi i stedet glæde os over to storsejre over Randers FC, da U14 vandt 7-0, mens U13 vandt 8-2 over Randers.

Op til weekenden mødte U17 i øvrigt OB i tirsdags, hvor det blev til en 4-2 sejr. I den kommende weekend møder de U19, U17 og U15 FC Midtjylland i Ikast.