SAMLET FOR AARHUS RUNDER 10 ÅR

20.11.2021 11:00

Samlet for Aarhus fylder 10 år med stor kamp på udebane.

Det kommer mange AGF’ere på udebaneafsnittet i Parken i morgen, hvor vi bliver op mod 2.800 århusianere. En af grundene til den store opbakning er, at fanorganisationen, Samlet for Aarhus fejrer sin 10 års fødselsdag i forbindelse med kampen, hvorfor der er sat ekstra blus under busserne og opbakningen fra de mest stemningsaktive.

Samlet for Aarhus har siden sin start for 10 år siden samlet de mest stemningsaktive tilhængere om at udbygge fanscenen - både på hjemme- og udebane, hvor fraktionen er gået forrest i at samle tilhængerne om en højlydt og visuel opbakning.

Som arrangører af udebaneture, bagmændene bag utallige flotte tifo’er og primus motoren i opbygningen af stemningsscenen, er et stort tillykke på sin plads til Samlet for Aarhus med en lige så stor tak for det store og ihærdige arbejde organisationen har gjort for fan-miljøet i AGF.

For at udtrykke vores taknemmelighed til Samlet for Aarhus og alle de mange tilhængere, der følger os i tykt og tyndt både hjemme og ude, spiller 3F Superliga-holdet i morgen med et særligt jubilæumsmærke på den nye røde udebanetrøje, som en hyldest til fansene.

Fra mandag kan den nye udebanetrøje, så købes med mærket som et specialtryk i AGF Fanshoppen. For hvert mærke, der kommer på trøjen, giver vi 100 kr. til tifo-arbejdet. I alt er der 176 tryk i alt - så det er med at være hurtig, hvis man vil ha’ et minde om søndagens kamp og samtidig støtte Samlet for Aarhus, der altså runder flotte 10 års engageret og dedikeret arbejde for at skabe den bedst mulige opbakning til vores klub. Tillykke med de 10 år - vi ses i morgen!