POULSEN SER FREM MOD FCM-DYST

05.11.2021 12:00

En god stime i 3F Superligaen i Ceres Park skal fortsætte på søndag, når FC Midtjylland gæster Aarhus til Legendernes Dag.

Søndag eftermiddag gælder det FC Midtjylland for 3F Superligaen til Legendernes Dag i Ceres Park. Oven på en kamp i Odense i mandags, hvor vi holdte fast i en ubesejret stime, gælder det nu et godt kørende midtjylland-hold, der kommer til Aarhus med en flot sejr i bagagen mod Crvena Zvezda i Serbien i Europa Cup'en i ugens løb.

Efter vi rendte ind i et nederlag på 0-4 i sæsonens første møde i Herning, er det revanchetid på søndag hjemme i Ceres Park, hvor vi forventer et flot fremmøde på Legendernes Dag.

- FC Midtjylland gør det godt for tiden og har et godt fodboldhold. Det fik vi selv at mærke derude, men det er vi ikke de første, der har prøvet, og vi har jo vist tidligere, at vi kan slå dem - både i Herning og i Aarhus. Og nu er vi hjemme igen, hvor vi er et stærkt hold. Så vi skal ud og angribe kampen og vise, at vi er kommet et skridt videre, så vi kan få sat nogen sejre sammen igen, siger Nicolai Poulsen.

Og netop hjemmebanen kan vise sig som nøglen til sejr på søndag. Således har vi ikke tabt i Aarhus i 3F Superligaen siden 15. august. Lad bare den gode stime fortsætte på søndag, hvor der er kampstart kl. 16 og AL Bank Fanzonen åbner kl 14.00.

Køb billet til kampen på AGF.dk her >>>>

Læs mere om opgøret mod FC Midtjylland her.

KONCERNPARTNERE