NY UDEBANETRØJE

18.11.2021 12:00

I har valgt - spillerne har valgt. Nu er den nye udebanetrøje her.

I weekenden er der premiere på en ny udebanetrøje, når 3F Superliga-holdet løber på banen i Parken til kampen mod FC København. Og for første gang er det en spillertrøje som er valgt i fællesskab af både spillerne og fansene.

For allerede i foråret bad vi spillerne fra både 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen vælge den trøje, de bedst kunne li' blandt flere forskellige muligheder fra hummel. Derefter var der AGF-tilhængernes tur. Her kunne man lige som spillerne vælge mellem forskellige modeller, men også stemme på mønster og detaljerne i trøjen, og dermed sætte sit præg på trøjen.

Mere end 5.000 gav deres besyv med og i dag kan vi så præsentere resultatet af både spillernes og tilhængernes valg.

Her kan du gense, hvordan det så ud, da spillerne i foråret 2021 skulle stemme på den nye trøje:

Trøjen er naturligvis fra vores gode samarbejdspartnere fra hummel og den er stadig rød. AGF har traditionelt brugt den røde farve på udebane siden 1920 og det fortsætter vi altså med.

Efter ønske fra spillerne og fansene er trøjen holdt i et diskret mønster med antydningen af smalle striber i designet, der præges af den røde og hvide farve, men hvor der ved ærmerne og i nakken også er AGF’s marineblå farve.

AGF’s logo er præget på trøjen i hvidt, og i nakken er der en linje fra en af tilhængernes slagsange, mens vores fødselsår - 1880 - også er at finde ved nakken. Bag trøjen finder man AGF’s gamle logo i bunden af trøjen, hvor det bryder med striberne. Endelig er AGF’s trøjepartnere fra Bravida, Arbejdernes Landsbank og ed holdt i en hvid farve, der smukt supplerer trøjens andre hvide elementer.