Søren Højlund Carlsen — 29.11.2021 10:39

Værd at vide inden fredagens kamp i Ceres Park

I aften mødes vi i Ceres Park til en uhyre vigtig og spændende kamp mod Silkeborg IF, hvor et velbesøgt Ceres Park skal hjælpe holdet frem til endnu en sejr på hjemmebanen efter vi er ubesejret i 3F Superligaen i Aarhus siden august. Vi forventer op mod 10.000 fans i Ceres Park. Så der er stadig billetter at få. De kan hentes her.

Husk også, at hvis man er en børnefamilie, så kan man komme to voksne og to børn afsted for 200 kr. i alt, da børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park. Man henter de billetter det samme sted som andre billetter. Nemlig lige her.

Husk dit coronapas


For det skal vi jo vise nu til større arrangementer. Det er derfor en god ide at komme i god tid, da man skal indregne tid til at fremvise et gyldigt coronapas. Gør dit coronapas og billet klar ved indgang. Det er personer over 15 år skal vise coronapas, og i den sammenhæng kan vi kræve at se gyldigt ID, så sørg også for at have det klar.

Vi opfordrer også til, at man downloader Coronapas-app'en. Når man viser sit pas og billet på sin telefon, så skru helt op for lysstyrken og vær klar til at vise det, når det er din tur.

Se mere om Coronapas her >>>

Mangler du et mundbind oven på de nye restriktioner, kan man købe et AGF-mundbind i AGF Fanshoppen inden kampen. Husk også at få fat i en gratis hold-plakat i butikken.

Kom i god tid


AL Bank Fanzonen åbner kl 17.30 med live-musik og hyggeligt samvær. Så aftensmaden kan indtages her, inden Ceres Park bliver indtaget. Her åbner dørene kl. 17.45 og kampen starter kl. 19. Og som sagt; kom gerne i god tid i aften.

Sæsonkortholdere med plads på Ceres Tribunen kan med fordel benyttes sig af den nye ”fast-lane” adgang til C-tribunen.

Det ser ud til at blive fint november-vejr i aften, så vi skal ikke klappe så meget for at holde varmen. Men forhåbentlig bliver der inde på banen nu alligevel rig lejlighed til at klappe, juble og hoppe os til varmen over endnu et godt resultat til gutterne.

Se truppen til dagens kamp her.

Husk vores tilbud om shuttlebusser fra Park Allé og Tangkrogen - både til og fra Ceres Park. Læs om det her >>>

Er du sæsonkortholder i AGF, så husk dit gratis magasin efter kampen.

Og mangler du stadig, så hent billetter til kampen her >>>

Vel mødt i Ceres Park i aften - Kom så de hviie!!!!

KONCERNPARTNERE