LEGENDEKORPSET BYDER VELKOMMEN TIL FREDERIK KRABBE

04.11.2021 12:00

Søndag bliver den tidligere forsvarsspiller Frederik Krabbe det nyeste medlem af AGF Legendekorpset.

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at der på søndag er Legendernes Dag, når vi møder FC Midtjylland hjemme i Ceres Park. Her skal vi hylde Årets Legende 2021, men også de mange spillere fra vores lange historie, når Legendekorpset samles. Det er her vi møder de markante spillere, ledere og personligheder, der siden 1880 har bidraget til fortællingen om AGF.

For at hylde de aktører, der har været med til at tegne klubben, indstiftede AGF i 2011 AGF Legenderne. For at blive optaget som medlem i AGF Legenderne skal man have sluttet sin aktive fodboldkarriere og enten ha’ spillet ca. 100 kampe, optrådt på A-landsholdet som AGF’er eller ha’ vundet DM (deltaget i min 20 kampe i sæsonen) eller landspokalturneringen (deltaget i finalen) med AGF.

Cheftrænere, der har haft ansvaret for førsteholdet i mindst fire år, kan også optages, og det samme gælder mangeårige markante ledere, der har virket i AGF i mindst 10 år og er stoppet sin funktion i klubben/selskabet. Indtil videre er godt 100 tidligere spillere, trænere og ledere en del af AGF Legenderne.

Velkommen til nye ansigter


Ved hver Legendernes Dag indlemmes, der nye spillere i korpset. Og derfor er der i år et gensyn med Frederik Krabbe, der spillede i AGF fra han var 15 år, hvor han skiftede til os fra Aabyhøj IF. Han var en del af en meget talentfuld årgang og fik debut på AGF’s førstehold i 2005.

I alt opnåede Krabbe 131 kampe for AGF inden karrieren i 2011 gik videre til klubber som Lyngby, Arendal i Norge, Hvidovre IF inden karrieren sluttede i foråret 2021 i HIK.