KOM TIL LEGENDERNES DAG PÅ SØNDAG

03.11.2021 12:00

Når vi møder FC Midtjylland næste søndag skal vi hylde Årets Legende 2021.

På søndag - den 7. november - vender Legendernes Dag tilbage som vi kender det efter traditionen har været forstyrret af Corona. Nu er der ikke flere restriktioner og vi kan igen holde Legendernes Dag som vi plejer, hvor vi igen udnævner en Årets Legende - den her gang for 2021. Men hvem det bliver holder vi for os selv lidt endnu.

Legendernes Dag holdes i forbindelse med vores hjemmekamp mod FC Midtjylland søndag den 7. november kl. 16.

Køb din billet her >>>

Udover den spændende kamp, så bliver det en dag fyldt med nostalgi og minder, når vi skal hylde vores tidligere spillere og vores rige historie. Selv om vi endnu ikke kan løfte sløret for, hvem der bliver Årets Legende 2021, ligger det allerede nu fast, at det bliver til et gensyn med mange spillere fra den både ældre og tidligere historie.

For eksempel bliver Frederik Krabbe og Niklas Backman til kampen indrullet i Legendekorpset, der tæller spillere med over 100 kampe for klubben og/eller vundne titler. Her blev Stephan Pedersen og Danny Olsen også indlemmet sidste år og året før.

Men da de ikke kunne være til stede på grund af Corona ved den seneste Legendernes Dag, skal vi også hylde dem den 7. november, hvor der også kommer mange andre tidligere spillere på Ceres Park fra de seneste mange årtier.

I forbindelse med kampen mod FC Midtjylland åbner vi naturligvis også AL Bank Fanzonen, hvor vi sammen kan varme op til kampen og snakke historie og genopfriske minder, når nogen af de nye legender kigger forbi scenen.

I AL Bank Fanzonen kan man også læse det kampprogram, som vi til Legendernes Dag genopliver for en stund. For sådan var det i gamle dage; den gang hørte et kampprogram til en fodboldkamp. Søndag den 7.11 udgiver vi et nyt - naturligvis i et bæredygtigt format.

Udenfor Ceres Park kan man også opleve nostalgien med en biludstilling med gamle biler. Og så venter, der altså ikke mindst en stor kamp på banen, hvor vi tager imod FC Midtjylland i en kamp, der starter kl. 16. AL Bank Fanzonen åbner kl. 14.00. Køb din billet her >>>>


Legendernes Dag


Legendernes Dag er den dag, hvor vi hylder historien og de mange store spillere, der gennem tiderne har optrådt i den hvide trøje. Og det er altså også dagen, hvor vi hylder én særlig spiller, som bliver kåret til Årets Legende og som også vil blive mindet med en særlig spillertrøje, som kun vil blive brugt til denne kamp.

AGF hyldede sine tidligere spillere ved Legendernes Dag for første gang i 2017, hvor John Stampe blev udnævnt som den første Årets Legende nogensinde. I 2018 var det Aage Rou Jensen, der blev husket, mens Martin Jørgensen modtog prisen i 2019 og altså sidste år var det Troels Rasmussen. Men hvem bliver Årets Legende i 2021? Det afslører vi først senere på ugen.