HØJESTE TRÆNERLICENS TIL KATRINE S. PEDERSEN

18.11.2021 11:00

Cheftræner, Katrine S. Pedersen fra Gjensidige Kvindeliga-holdet er nu indehaver af en UEFA Pro trænerlicens som den blot anden danske kvinde.

Cheftræneren for AGF Kvindefodbolds Gjensidige Kvindeliga-hold, Katrine S. Pedersen har bygget på sin faglighed med en UEFA Pro-licens, der placerer hende som den blot anden danske kvinde, der nu er indehaver af den højeste træneruddannelse, der udbydes i Danmark og Europa.

- Jeg har taget uddannelsen for at dygtiggøre mig i at være træner. Min drivkraft har været min nysgerrighed og lyst til at blive dygtigere som træner. Jeg er sulten på viden og på at blive bedre. Efter den store inspiration, jeg har hentet fra landsholdet under dygtige træner, står jeg nu selv med det i virkeligheden og så er det vigtigt, at de faglige kompetencer er på plads, siger Katrine S. Pedersen, der er tidligere assistenttræner for Lars Søndergaard på det danske Kvindelandshold og siden i sommer har stået med ansvaret i spidsen for Gjensidige Kvindeliga-holdet.

- Det at være træner på Kvindelandsholdet i fem år - både under Niels Nielsen og Lars Søndergaard har givet mig blod på tanden til selv at blive cheftræner og til at få den her Pro-licens. Og jeg er stolt og glad for nu, at ha’ licensen på plads og til at bruge den teoretiske viden fremadrettet, siger Katrine S. Pedersen.

Cheftræneren har nu en enkelt kamp tilbage i Gjensidige Kvindeligaen inden vinterpausen, når vi møder AaB hjemme i Aarhus på lørdag.