FCM VENTER PÅ LEGENDERNES DAG

04.11.2021 12:00

FC Midtjylland gæster Ceres Park på Legendernes Dag.

Søndag gælder det en hjemmekamp mod FC Midtjylland, når vi fejrer Legendernes Da. Det er 3F Superligaens runde 15 og den anden kamp i sæsonen mod FC Midtjylland efter vi tabte 0-4 ude i Herning i det første opgør. Det skulle vi gerne gøre bedre søndag, hvor det er kamp nummer 55 mod FC Midtjylland i 3F Superligaen.

Af dem har vi vundet de tyve, FCM de 26 tyve, mens resten i sagens natur er endt uafgjort. Hjemme i Aarhus er statistikken helt lige med 12 sejre til hver. Senest besøg af FC Midtjylland i Aarhus endte dog med et nederlag på 1-4 og set hen over de seneste tre kampe, så midtjyderne siddet på rovet med en målscore på 12-1 i deres favør.

Men vi har været gode til at lukke af på det seneste - især på hjemmebane, og kan vi i dag tage endnu en af de 1-0 sejre, som vi har haft en del af på Ceres Park i denne sæson, så vil det være første gang i historien, at vi gør det fire gange i træk. Og historien tilsiger da også, at der kommer mål i kampene mod FC Midtjylland.

Set over de seneste ti kampe har FC Midtjylland således vundet seks kampe, mens vi har taget fire sejre - også altså ingen uafgjorte eller målløse kampe de to hold i mellem i et stykke tid. I alt er der scoret 35 mål i de seneste ti indbyrdes opgør.

FC Midtjylland kommer til kampen fra europæiske opgaver, hvor de vandt 1-0 på udebane over Røde Stjerne. Deres seneste 3F Superliga-kamp var mod Randers FC, hvor de vandt 1-3, mens vi spillede 0-0 i Odense mod OB i vores seneste kamp.

FC Midtjylland har ikke tabt i 3F Superligaen deres seneste seks kampe, mens vi står noteret for to nederlag i samme antal kampe - blandt andet til dagens gæster. Og midtjyderne ligger da også en flot nummer et i 3F Superligaen med 34 point, mens vi er nummer otte med 16 point. Forhåbentlig har vi flere efter søndagens kamp, der starter kl. 16 i Ceres Park, hvor vi jo også fejrer Legendernes Dag.