BJØRNEKLUBBEN ER TILBAGE

04.11.2021 12:00

Et tilbud til de yngste er tilbage.

Den var kendt og elsket af mange børn før i tiden og der er sikkert en del AGF-fans, der kan huske den; Bjørneklubben, som var AGF Fanclubs tilbud til de helt unge fans, når vi spillede hjemme.

Nu er vi rigtig glade for at kunne fortælle, at Bjørneklubben genopstår, når vi møder FC Midtjylland i Ceres Park på søndag den 7. november. Her vil børn og barnlige sjæle kunne møde Bjørneklubben ved AGF Fanclubs pavillon tæt på AL Bank Fanzonen og ved indgangen til Ceres-tribunen.

Bjørneklubben er et tilbud til børn mellem 0 og 15 år den relanceres i et samarbejde mellem AGF og AGF Fanclub Aarhus.

Her vil der fra kl. 14 - når AL Bank Fanzonen åbner - være sjove og hyggelige aktiviteter for børnene. Aros kommer naturligvis på besøg og kl. 15 kigger to 3F Superliga-spillere forbi til autografskrivning og selfies.

Så kig forbi Bjørneklubben på søndag - det ville være så hyggeligt. Og skal man meldes ind i Bjørneklubben hos AGF Fanclub Aarhus, så kig forbi dette link >>>

Husk i øvrigt, at børn under 15 år kommer gratis på Ceres Park. Dermed kan vi tilbyde 3F Superligaens billigste familiebillet, hvor to voksne og to børn kan komme til fodbold for blot 200 kr.