AGF KVINDEFODBOLD I RIVALOPGØR PÅ LØRDAG

04.11.2021 11:00

Lørdag spiller AGF Kvindefodbold hjemme mod Brøndby IF.

Der venter AGF Kvindefodbold et spændende rivalopgør på lørdag, når vi møder Brøndby IF hjemme på Vejlby Stadion kl. 13.

Efter et ærgerligt nederlag i Kolding i mandags er det ved at være sidste udkald for kvinderne, hvis vi skal med i det sjove slutspil i Gjensidige Kvindeligaen. For med seks point op til linjen og med tre kampe igen, skal der snart point på kontoen, hvis håbet skal holdes i live.

Men der er stadig masser af optimisme og gejst i holdet, der også kan motiveres af, at det er en kamp mod Brøndby IF - et hold, som vi altid gerne vinder over her i Aarhus og et hold, hvor det seneste opgør endte 2-2 efter AGF ellers på Brøndby Stadion havde været foran 2-0 i en forrygende første halvleg, hvor holdet tidligere på året viste noget af det bedste spil i dette efterår.

Det samme skal findes frem igen på lørdag den 6. november kl. 13, hvor det går løs på Vejlby Stadion, hvor vi byder på gratis kaffe og kakao til publikum på det hyggelige stadion, hvor der er lagt op til et uhyre spændende opgør på grønsværen.

Så tag til Vejlby Risskov på lørdag og støt AGF Kvindefodbold i kampen mod Brøndby. Man kan købe billetter i døren, men vi opfordrer til at det sker online lige her.

Kan man ikke være på stadion og har lyst til at følge med, kan kampen ses direkte på TV3 Sport og på Viaplay.