P. OLESEN OG AGF BYGGER SAMARBEJDET STØRRE

15.12.2021 13:30

P. Olesen er ny Guldpartner i AGF.

I modsætning til hvad der er P. Olesens kernekompetence - nemlig nedbrydning - så bygger entreprenørvirksomheden nu i stedet for til med AGF, når P. Olesen opgraderer sit samarbejde med AGF fra at være sølvpartner til nu at være Guldpartner - det næsthøjeste partnerniveau i AGF. Opgraderingen kommer efter P. Olesen gennem flere år har været sølvpartner i AGF. Men nu udvider P. Olesen og AGF altså deres samarbejde.

- Vi har bakket op om AGF i flere år, hvor det nok mest har været med hjertet, fordi vi gerne vil støtte AGF og Byens Hold. Men nu bygger vi på med et større og mere forpligtende samarbejde, hvor vi i endnu højere grad gerne vil udnytte de platforme og muligheder, som AGF tilbyder. Her kan vi se, at vi som virksomhed kan få nogen attraktive forretningsmæssige fordele, som vi ser frem til at drage nytte af, siger Kenneth Olesen, der er medejer af P. Olesen.

Udbygger AL Bank Fanzonen

Et af nye konkrete projekter i det udvidede samarbejde mellem P. Olesen og AGF er en udbygning af AL Bank Fanzonen, hvor P. Olesen - via afdelingen P.O Genbrug - kommer til at levere genbrugs-byggemateriale til opbygningen af AL Bank Fanzonen.

For entreprenørvirksomheden har med P.O Genbrug stor ekspertise i et bæredygtigt genbrug af de byggematerialer, som de til dagligt arbejder med. Derfor ser AGF nu P. Olesens vej for hjælp til en udvidelse AL Bank Fanzonen, som blev skudt i gang tidligere i år.

- Vi har stor ekspertise i genanvendelse af materialer og det er en interessant dimension i vores fremtidige arbejde med AGF, at klubben også kan drage nytte af vores viden på det bæredygtige område og ikke mindst, de materialer, vi kan levere. Og det bliver spændende at bidrage til en endnu bedre fanzone ved Ceres Park, tilføjer Kenneth Olesen.

- P. Olesen har været med os i en del år efterhånden og det er naturligvis glædeligt, at de nu kan se fordelene ved et endnu stærkere samarbejde på et højere niveau. Det tillader vi os at tage som et tegn på, at de kompetencer og platforme, vi nu byder ind med i forhold til P. Olesen, er attraktive, og vi ser frem til dette nye kapitel i et i forvejen rigtig godt samarbejde, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard.

Om P. Olesen:
P. Olesen er en entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning og miljøsanering nedskæring/skrotning, der blandt andet indbefatter asbest, PCB, tungmetaller osv. Virksomheden blev grundlagt i 1968 af Peder Olesen, som startede ud fra sin bolig i Fasterholt ved Herning. P. Olesen er fortsat en familie-virksomhed og drives nu af tredje generation.

​ P. Olesen A/S har ca. 180 ansatte og har gennem mere end 50 år opsamlet erfaring fra vidt forskellige nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer. Ligesom virksomheden er eksperter i knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ i datterselskabet; Østjysk Genbrug.

Med fire afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Hasselager ved Aarhus, Fredericia og Ringsted udfører P. Olesen opgaver i hele landet.

 

Se mere på p-olesen.dk