JULEHJÆLP FOR NÆSTEN EN MILLION ER NU PÅ VEJ UD

13.12.2021 12:00

For tredje år i træk samles AGF tilskuere og sponsorer om AGF’s JULEHJÆLP, der i de her dage nu er på vej ud til dem, som trænger til en hjælpende hånd i denne juletid. I alt er der julehjælp på vej for 908.300 kr.

Julen nærmer sig, og for nogen bliver den forsødet af AGF’s JULEHJÆLP, der nu er på vej ud til nogen af de trængende medborgere, som har brug for en ekstra hånd i juletiden.

AGF’s JULEHJÆLP er et koncept, som blev lanceret for to år siden, hvor AGF samler julehjælp ind i forbindelse med efterårets sidste hjemmekamp. Ideen er, at for hver tilskuer, der kommer til den sidste kamp, rejses der 100 kr. i julehjælp. Og da der var 9.083 tilskuere til AGF’s sidste kamp i dette efterår, betød det, at AGF’s JULEHJÆLP i år når op på 908.300 kr.

AGF’s JULEHJÆLP består i en julepakke med mange forskellige elementer til en samlet værdi af 908.300 kr. Det er blandt andet billetter til AGF’s hjemmekampe på Ceres Park, samt forskellige gaver fra de partnere og virksomheder, der støtter op om AGF’s JULEHJÆLP, som for eksempel Hummel, OK Snacks, Royal Unibrew, DINA Foods, Power, Tivoli Friheden, McDonalds og BKI. Alt sammen er det med til at forsøde tilværelsen for dem, der modtager julehjælpen.

Mathilde Kruse fra AGF Kvindefodbold og Oliver Lund fra 3F Superligaen hjælp i fredags med at få julehjælpen ud til de medvirkende organisationer.

- AGF’s JULEHJÆLP betyder helt enormt meget, og det skaber bare så meget glæde. Vi hjælper nogle mennesker, der virkelig er trængende, og jeg må bare sige, at det har været en stor succes alle årene. Nu det tredje år vi gør det, og det har givet nogle helt fantastiske oplevelser at kunne glæde så mange mennesker med den her julehjælp. Og samtidig kan vi gi’ de her mennesker en mulighed for en fodboldoplevelse næste år - det er jo ikke noget, de normalt selv ville kunne give. Så det er så meget værd, fortæller Hanne Lange fra Børnenes Kontor i Aarhus, som er en af de seks organisationer, der er med i AGF’s JULEHJÆLP. De fem andre er Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær i Aarhus, Dansk Folkehjælp og Frelsens Hær.