JULEHJÆLP FOR NÆSTEN EN MILLION

03.12.2021 12:00

AGF's JULEHJÆLP er på vej.

Julen nærmer sig og for nogen bliver den forsødet af AGF’s JULEHJÆLP, der nu er på vej ud til dem, der trænger til en hjælpende hånd i den kommende højtid.

Efter årets sidste kamp for en uge siden, hvor der var 9.083 tilskuere, kommer der derfor nu julehjælp ud for i alt 908.300 kr. For AGF’s JULEHJÆLP giver netop julehjælp for 100 kr. pr. tilskuere til årets sidste hjemmekamp.

AGF’s JULEHJÆLP består i en julepakke med mange forskellige elementer til en samlet værdi af 908.300 kr. Det er blandt andet billetter til AGF’s hjemmekampe på Ceres Park, samt forskellige gaver fra de partnere og virksomheder, der støtter op om AGF’s JULEHJÆLP, som for eksempel Hummel, OK Snacks, Royal Unibrew, DINA Foods, Power, Tivoli Friheden, McDonalds og BKI.
Alt sammen er det med til at forsøde tilværelsen for dem, der modtager julehjælpen.

- Julehjælpen betyder helt enormt meget, og det skaber bare så meget glæde. Vi hjælper nogle mennesker, der virkelig er trængende, og jeg må bare sige, at det har været en stor succes alle årene. Nu har vi gjort det i tre år, og det har givet nogle helt fantastiske oplevelser at kunne glæde så mange mennesker med den her julehjælp. Og at kunne give de her mennesker en mulighed for at se en kamp og give dem en fodboldoplevelse - det er jo ikke noget, de normalt selv ville kunne give. Så det er så meget værd, fortæller Hanne Lange fra Børnenes Kontor i Aarhus, som er en af de organisationer, der er med i AGF’s JULEHJÆLP. De fem andre er Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær. Dansk Folkehjælp og Frelsens Hær.

- Efter de første to år, hvor vi fik samlet rigtig meget julehjælp ind, er vi glade for at kunne gentage AGF’s Julehjælp i år. Det er en måde, hvor vi - sammen med vores publikum på Ceres Park - kan hjælpe til, at julen bliver bedre for dem, der har brug for en ekstra håndsrækning. Og det er fantastisk, at over 9.000 mennesker via deres besøg på Ceres Park nu er med til at gi’ julehjælp endnu en gang, siger branding- og bæredygtighedschef i AGF, Anne Jensen.

AGF’s JULEHJÆLP udrulles nu i de kommende uger via de medvirkende organisationer.