CAFÉ FREDENSVANG SØGER MEDARBEJDERE

17.12.2021 13:00

Vi søger nye medarbejdere til Fredensvang.

Nu er der en alletiders mulighed for at blive en del af et spændende idrætsmiljø i Aarhus. For AGF's Cafe Fredensvang søger nu nye medarbejdere til forefaldende vagter - primært om eftermiddagen og i weekenden i caféen på træningsanlægget i Viby.

Cafe Fredensvang fungerer i dagtimerne som køkken for AGF’s 3F Superligahold, der til dagligt holder til på Fredensvang, hvor vi primært sørger for morgenmad og frokost til spillere og stab, ligesom vi fra tid til anden også laver mad til AGF Kvindefodbold og til arrangementer og møder.

Derudover servicerer Cafe Fredensvang AGF’s klubhus og medlemmer, når der er træning og kampe om eftermiddagen og i weekenden, hvor anlægget er fuldt af liv med børn og forældre.

Vi søger nu medarbejdere over 18 år til forefaldende mad-, servering- og oprydningsarbejde ca. 10 timer om ugen.

Opgaverne omfatter blandt andet; betjening af husets brugere - herunder fodboldspillere, publikum og gæster, tilberedning af mindre anretninger, sandwich, salater og lignende og mindre rengøring og andre forefaldende opgaver.

De ideelle kandidater kender deres vej i et køkken eller er klar på at lære, hvordan et køkken ser ud, og er service orienteret, omhyggelig og omgængelig og trives godt i et idræts- og fodboldmiljø med mange berøringsflader.

Cafe Fredensvang drives af Ceres Park & Arena og har i sæsonen åben fra kl. 15 til 21 mandag til torsdag, samt i weekenderne. Derudover servicerer cafeen AGF’s spillere og stab i dagtimerne på Fredensvang.

Du er velkommen til at kontakte chef for Cafe Fredensvang, Annette Lemming på tlf. 21 67 58 95 eller mail [email protected] for at høre mere om stillingen. Det er også til hende, at du skal sende din ansøgning.

Der er ingen decideret ansøgningsfrist, da vi holder løbende samtaler og har brug for nye medarbejder snart. Så vi glæder os til at høre fra dig.

KONCERNPARTNERE