ÅRETS JULEGAVE: ET FORÅR MED AGF

06.12.2021 11:00

Køb et halvårskort til forårets kampe i Ceres Park.

Her mens sneen smelter og decembers fugtige vejr nu igen kommer i form af regn og ikke smuk hviie julesne, så kan man godt ønske sig frem til de første fine solstråler i februar måned og fornemmelsen af forår i skoven omkring Ceres Park. Men det er der desværre et par måneder til endnu.

Men nu er vi klar med det bedste brændstof til drømmene og forventningerne, når vi åbner for salget af halvårskort til AGF's hjemmekampe i foråret 2022, hvor vi skal ud og kæmpe for at kampene skal blive i mesterskabsspillet. Med fire point op er alle muligheder åbne - især, hvis vi fortsætter med at få den flotte opbakning i Ceres Park, som vi har oplevet i dette efterår med et tilskuergennemsnit på over 11.000.

Køb halvårskortet her >>>>

Prisen på et halvårs-kort starter fra 349 kr. og fra 599 kr. for voksne. Kortet giver adgang til alle forårets 3F Superliga-kampe i Ceres Park, samt AGF Kvindefodbolds kampe i Gjensidige Kvindeligaen. ligesom du får en masse andre personlige fordele.

Så køb et halvårskort - som julegave til dig selv eller en du holder af.

Bemærk i øvrigt ved dit købt, at alle kort som udgangspunkt er digitale, da vi ikke ønsker at bruge unødigt plastik. Ønsker man et fysisk kort, kan man tilkøbe det, når man tilgår kurven i købsflowet på agf.dk. Tilkøber man et fysisk kort senest den 12. december, sender vi det helt gratis. Køber man det efter den 12. december kan det hentes i AGF Fanshoppen efter 48 timer. Bemærk, at alle sæsonkort i AGF er personlige og kan udelukkende benyttes af vedkommende, hvis navn er påtrykt kortet. Giver du kortet som gave, så husk derfor, at få det rette navn på kortet.