AGF KVINDEFODBOLD SIGER FARVEL TIL MÅLVOGTER

11.12.2021 11:00

Sofie Grøn fra AGF Kvindefodbold skifter til Kolding IF.

Målvogter Sofie Grøn - der har været reservekeeper i Gjensidige Kvindeligaen i denne sæson - forlader AGF til fordel for Kolding IF.

- Vi har i AGF et utroligt stærkt keeper-udviklingsmiljø og har været privilegeret af at have to keepere, med højt niveau, som begge er omkring landsholdene i skikkelse af Katrine Svane og Sofie Grøn. Det har skabt en sund konkurrence og givet et unikt miljø, som begge keepere har fået meget ud af.

- Nu har Sofie vurderet, at det er tid til nye udfordringer i Kolding - et valg, vi respekterer, og vi ønsker hende al mulig held og lykke videre. Både trænerne i Lyseng og AGF kan være stolte af, hvor de har bragt hende og vi siger Sofie tak for en god tid og indsats i AGF, siger Marie Greve, der er chef for AGF Kvindefodbold.

Sofie Grøn har fået flere kampe for førsteholdet her i efterår, hvor hun har præsteret flot, mens Katrine Svane var ude med en skade.

18-årige Sofie Grøn har fået sin fodboldopdragelse i Odder GF og Lyseng IF før hun sidste vinter blev rykket op i førsteholdstruppen i AGF Kvindefodbold. Hun er noteret for seks ungdomslandskampe.

Alle i AGF ønsker held og lykke til Sofie Grøn med de nye udfordringer i Kolding IF.