CLEAN-UP AARHUS - SAMLET FOR MILJØET VENDER TILBAGE

19.08.2021 14:00

Samvær til glæde for naturen - og en gratis fodboldkamp bagefter. Clean Up Aarhus vender tilbage.

Det var en stor succes første gang AGF inviterede til Clean Up Aarhus - Samlet for miljøet i Kongelunden i sommeren 2020. Nu håber AGF igen at se mange århusianere, der vil tage en tur i Kongelunden og hjælpe med at rydde op i skovene og i området omkring Ceres Park & Arena, når Clean Up Aarhus - Samlet for Miljøet 2021 finder sted lørdag den 4. september fra kl. 12.

Med arrangementet ønsker AGF at tydeliggøre, at man selv kan gøre noget i forhold til sine omgivelser og miljøet, og ikke mindst, at det også er de små skridt, der gælder. Samtidig er det en kærkommen lejlighed til at samles familie og venner om en hyggelig og samfundsnyttig aktivitet.

- I AGF engagerer vi os i sagens natur meget i vores nærområde, Kongelunden, som det kommende nye fodboldstadion bliver en del af. Og et clean-up arrangement er en alletiders måde at huske hinanden på, at vi skal passe på naturen og miljøet, og samtidig få en hyggelig dag sammen om et godt formål, fortæller Anne Jensen, der er chef for branding og bæredygtighed i AGF, der sidste år kunne notere en stor opbakning til premiereudgaven af Clean-up Aarhus - Samlet for Miljøet.

- Nu gør vi det igen og vi håber at se endnu flere århusianere i skoven, der vil bakke op og tilbringe en god dag sammen med os, hvor vi samtidig gør noget godt for naturen, tilføjer Anne Jensen.

Fodbold bagefter

I forlængelse af dette års Clean Up Aarhus Spiller AGF’s kvindehold hjemmekamp i Ceres Park. Alle deltagere i Clean-up Aarhus er inviteret med til fodboldkampen i Ceres Park - helt gratis inviteret af ligasponsor Gjensidige Forsikring.

Alle deltagere på dagen vil desuden modtage en gratis t-shirt af økologisk bomuld fra Mascot Workwear, der er partner på Clean-up Aarhus - Samlet for Miljøet 2021. Tilmelding på forhånd er nødvendigt og foregår her >>>
Tilmeldingsfristen er den 1. september

Program for Clean Up Aarhus - Samlet for miljøet 2021
12:00: Ankomst og udlevering af materialer til opsamling af affald
12:20: Velkomst v/ AGF-chef for bæredygtighed og branding, Anne Jensen. Herefter uddeles kort over området og alle deltagere sendes ud på kombineret gåtur og clean-up.
13:45-14:30: Tilbage ved mødestedet, hvor man afleverer det opsamlede affald og materialer.
13:45-14:45: Hygge i fanzone med livemusik og lidt mad og drikke.
15:00: Kampstart AGF(k) – HB Køge (k)