AGF Klubsamarbejde

AGF klubsamarbejde tæller 58 klubber fordelt rundt i Østjylland

Om AGF Klubsamarbejde

AGF Klubsamarbejde har til formål at give gode oplevelser, inspiration og netværk til de mange klubber, som er en del af samarbejdet. Klubsamarbejdet tæller i dag 58 samarbejdsklubber fordelt rundt i Østjylland, og vi er glade for hver og en af dem. 

Vi både besøger og får besøg af samarbejdsklubberne flere gange årligt, og vi sætter stor pris på det samarbejde, som vi har med alle klubberne. Vi ved hvor mange frivillige kræfter, der bliver lagt ude i klubberne for at få det hele til at løbe rundt, og det vil vi gerne understøtte med gode oplevelser for de mange børn, men også med sparring og inspiration til de mange trænere og ledere.  

Vi vil understøtte og udvikle

Vi vil gerne deltage aktivt i samarbejdsklubbernes arbejde med at lave gode børnemiljøer, og det kan vi gøre ved hjælp af en række tilbud inden for klub-, træner- og spillerudvikling. Det kan være sparring til struktur i klubbens børneafdeling, træneruddannelse og gennem besøg af hold i vores Goalstation på Fredensvang. 

Vi rækker løbende ud til klubberne, men det er også vigtigt, at klubberne rækker ud til os ved at byde ind på de muligheder, som vi har i klubsamarbejdet. På denne side kan I læse mere om, hvad tilbuddene indebærer og ikke mindst, hvordan I gør brug af dem. 

I AGF er vi stolte af Aarhus og vores mange samarbejdsklubber!