Bliv træner i AGF Klubsamarbejde

I AGF Klubsamarbejde har vi mange trænere tilknyttet, da vi både besøger klubberne hos dem, men også på ugentlig basis får besøg på Fredensvang. 

Vi søger løbende dygtige og engagerede trænere, som kan være med til at udvikle fodbolden i Østjylland. Du behøver ikke nødvendigvis at stoppe med dit trænerjob i en samarbejdsklub for at blive en del af AKS. 

Bliv klubudvikler i AGF Klubsamarbejde

Vi har 59 samarbejdsklubber i vores klubsamarbejde, og vi forsøger hele tiden at optimere, så vi kan komme endnu tættere på dem. 

I rollen som klubudvikler får du ansvaret for en pulje af klubber, hvor du bliver deres nærmeste AGF kontaktperson. Du skal understøtte udviklingen af hver enkelt klub med fokus på børnemiljøet i klubben. Dette skal du bl.a. gøre ved at sikre et ekstra træningstilbud på tværs af klubberne i specifikke børneårgange.  

Vi forventer at du:

  • Er motiveret og engageret for børnefodbold
  • Er god i tale og på skrift
  • Har visioner på vegne af klubberne
  • Kan danne gode relationer med og på tværs af klubberne
  • Kan strukturere egen hverdag

Jobbet er en deltidstilling, hvor du ansættes på 8 timer ugentligt. Din primære arbejdsplads vil være ude hos klubberne, men med mulighed for at arbejde og sparre med kollegaer på Fredensvang.

 

Bliv træner i ATK+

I ATK+ har vi ca. 130 dygtige og motiverede fodbolddrenge, som hver fredag træner i vores ATK+ Center i Lystrup. De mange spillere trænes af dygtige trænere fra AGF Talent U10-U12 og fra vores samarbejdsklubber. 

Hvis du synes at mere tid på træningsbanen lyder som noget for dig, så kan ATK+ være en god mulighed. 

Vi forventer at du:

- Er motiveret og engageret for børnefodbold

- Kan indgå i et trænerteam med andre dygtige trænere

- Har lyst til at udvikle dig som træner

- Er mødestabil 

- Har relevant træneruddannelse

Vil du være træner i AKS?

Marc Søballe Pedersen

TALENTCHEF

Andreas Aschenberg Frandsen

PIGEKOORDINATOR FOR AGF KLUBSAMARBEJDE