SPONSORCASE: ØSTJYSK VINFORSYNING | +2.000 SOLGTE GAVEÆSKER

07.02.2022 10:44

Danmarks mest alsidige vinleverandør, Østjysk Vinforsyning, har været partner i AGF siden 2019, hvor de tegnede et guldsponsorat.

Siden samarbejdets start har Østjysk Vinforsyning og AGF stået bag flere forskellige tiltag med øje for eksponering og engagement. Det er der senest kommet en økologisk Aquahviie Snaps og en AGF Hviievin ud af.

Målet med et guldpartnerskabet i AGF var at øge kendskabsgraden og den vej igennem sørge for flere kunder i butikken. Både erhvervskunder via Østjysk Vinforsyning såvel som private kunder gennem deres mange Vinoble-butikker.

CITAT

Vi er supergodt tilfredse med kampsponsoratets afkast, når 39% af sponsorerne takkede ja til at blive kontaktet. Vi havde hurtigt ordre på et par tusinde gaveæsker og 3.000 stk. er allerede i pipeline

Thomas Sivholm, Ejer Østjysk Vinforsyning

VÆRDIFULDT KAMPSPONSORAT

Østjysk Vinforsyning, var i maj 2021 kamsponsor da vi i Ceres Park mødte FC Nordsjælland.

Derfor var der på kampdagen igangsat to aktiviteter – En aktivitet henvendt til B2B segmentet og en anden aktivitet henvendt til B2C segmentet.

Begge aktiviteter med øje for at skulle øge kendskabet til Østjysk Vinforsyning og Vinoble og ikke mindst skabe leads og salg.

Til denne planlægning og eksekvering benyttede Østjysk Vinforsyning sig blandt andet af AGF's Aktiveringsafdeling, som de større sponsorer kan bruge ved eksempelvis et kampsponsorat.