Presse


Ønsker om interviews med ledelse, spillere og trænere fra 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen koordineres gennem AGF’s presseafdeling.

I forbindelse med træning er spillere og trænere til rådighed for medier for kortere interviews umiddelbart efter træningen er slut. Kontakt på forhånd AGF Kommunikation, hvis der ønskes interview efter træning.

Der er ingen adgang til træningsbanen eller til AGF's klubhus med mindre andet er aftalt på forhånd.

På grund af Covid-19 restriktioner findes der ingen offentlig tilgængelige trænings- og ugeplaner. Kontakt os for yderligere information om 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaens ugeprogrammer.

Ønskes længere interviews, fotosessions m.v., skal det aftales på forhånd.

KAMPE

I forbindelse med herrekampe gælder de medie-retningslinjer, der er udstedt af 3F Superligaen og Divisionsforeningen. Akkreditering til kampe foregår også via 3F Superligaen. Læs mere her.

Man skal selv akkreditere sig til 3F Superliga-kampe på superliga.dk. Spørgsmål om dette rettes til akkreditering@superliga.dk

Til kampe i Gjensidige Kvindeligaen, Europa Cup og pokalkampe rettes henvendelse til AGF’s presseafdeling inden kampen for akkreditering.

Ved kampe i Ceres Park skal akkrediterede pressefolk checke ind hos vores pressemedarbejder i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8.

Parkering

Har man som fotograf eller lignende - det kan være man medbringer en del udstyr - behov for at parkere tæt på indgangen til Ceres Park i forbindelse med AGF’s hjemmekampe, så kontakter man AGF inden for en P-tilladelse. Ellers er det muligt at parkere ved parkeringspladsen ud til Jylland Allé. (P2)

presseKontakt

Ønsker du at modtage pressemeddelelser, invitationer til pressemøder og andet relevant nyt fra AGF,
kan du komme på vores pressemailinglisten ved at kontakte os.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+