Info til udebanefans

Velkommen på Ceres Park

Vi ønsker en positiv og aktiv deltagelse af fodboldfans på hele vores hjemmebane – det gælder også for dig som gæst på udebaneafsnittet. Derfor har vi samlet nyttig information til dig her på siden.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Ceres Park, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på stadion – god kamp!

BILLETTER

Du kan købe billetter til udebaneafsnittet i forsalg på shop.agf.dk. Billetsalget åbner som udgangspunkt ca. 14 dage før kampen.

Det er desuden muligt at købe billetter fra informationshuset ved indgangen til B1-B3 på Ceres Park, såfremt der ikke er udsolgt. informationshuset åbner 75 minutter før kampstart.

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone.

Der er plads til ca. 1.300 siddende gæster på udebaneafsnittet. Men I må gerne stå.

Som gæst på udebaneafsnittet til kampe mod F.C. København, skal du fremvise et FCK Away-kort. Billetter refunderes ikke, hvis det ikke kan fremvises.

Køb din billet her

Se ordensreglement for Ceres Park her.KØRSEL OG PARKERING

Udeholdets fanbusser kan parkere lige uden foran udebaneafsnittet - På Marselisborg Grønnevej. Husk at ankomst skal ske via Kongevejen.

Benytter du offentlig transport kan du finde din direkte rute til stadion med Rejseplanen her.

Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det kun er tilladt at parkere på de afmærkede P-pladser ved Ceres Park samt på Kongevejen, hvor der er skråparkering, og ved Jysk Væddeløbsbane. På de øvrige veje omkring Ceres Park er der standsnings-forbudszone gældende for både vejbane og i rabat, hvorfor parkering her kan udløse en P-bøde. Vi opfordrer til, at du følger anvisningerne på skiltene i området.

Se parkeringsoversigt

MAD OG DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer, der ikke er købt i Ceres Park. Til gengæld vil der i boderne være mange muligheder for at sætte tænderne i noget lækkert. Før og under kampen vil vores venlige bodpersonale sørge for alt lige fra øl, sodavand og velsmagende stadionpølser. I boderne er det muligt at betale med dankort, mastercard, mobilepay og kontant. Vi håber og forventer en god og venlig behandling af vores personale.

PRISER

0,5 fadøl for 50,- //// 0,75 fadøl for 70,-
6 x 0,75 fadøl for 350,-
Sodavand: 30,-
Kildevand: 25,-
Kaffe: 25,-
Stadionplatte: 50,-
Fransk Hotdog: 30,-
GF-Menu: Stadionplatte og 0,75 fadøl for 100,-

TIFO

Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion.

Ansøgning om TIFO, store flag m.m. skal ske via egen SLO/fankoordinator.

Bredden på udebaneafsnittet måler 30 m.

TILLADTE MATERIALER PÅ CERES PARK

  • Papirark i A4, A3, A2, A1 og A0
  • Små flag
  • Megasize-flag fra 3 x 3 meter
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere i 1,5 meters højde

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til dit næste besøg på Ceres Park. AGF Sikkerhed har en repræsentant på udebaneafsnittet til samtlige hjemmekampe. Vedkommende vil byde velkommen og være klar til at hjælpe, hvis udebanefansene eller udeholdets SLO har spørgsmål til besøget på Ceres Park.

Vedkommende vil være til stede fra portene åbner til stadion, hvilket typisk er 75 minutter før kampen starter.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+