3F Superliga

Praktiske informationer inden lokalopgør

AF: AGF - 20. september 2021

Vi bliver mange på JYSK park i aften. Så her nogen nyttige informationer inden turen går vest på.

Med 1.362 AGF'ere er udebaneafsnittet udsolgt på JYSK park i aften til lokalopgøret mod Silkeborg IF.
Og generelt kommer der mange mennesker til kampen, hvorfor vi opfordrer til, at man tager til Silkeborg i god tid og man noterer sig disse praktiske informationer fra vores værter i aften. De skriver:

Vi forventer stort fremmøde til kampen og anbefaler derfor, at de medrejsende AGF-fans kører fra Silkeborg-motorvejen ved afkørsel 28 ”Søholt”, drejer til højre ad Nørreskov Bakke og parkerer på Cirkuspladsen på Kastaniehøjvej 6 - herfra er der kun en god kilometers gang til JYSK park.

Udefans skal anvende Indgang 6. Læs evt. mere på www.silkeborgif.com

OBS: Synligt tilhørsforhold til det gæstende hold i alle andre afsnit end E1 og E2 gennem adfærd og påklædning kan medføre bortvisning. Vær derfor opmærksom på, at det kun er tilladt at være iført merchandise fra udeholdet (trøjer, halstørklæder mv.) i afsnit E1 og E2. Hvis man har billet til et andet afsnit og er iført merchandise fra udeholdet, vil man blive afvist ved døren, og billetten vil ikke blive refunderet.

Lyder det altså fra vores værter i aften. Så tag turen ud til JYSK park i god tid og kommer man i egen bil, så benyt endelig Cirkuspladsen til parkering som Silkeborg beskriver herover. Så starter forestillingen på JYSK park kl. 19. God kamp og på gensyn i aften. KSDH!

Koncernpartnere

+