3F Superliga

Lokalopgør venter på mandag

AF: AGF - 19. september 2021

Opdateret søndag 20:30. Der er nu udsolgt på udebaneafsnittet i JYSK park. Mandag går turen til JYSK park og til en kamp mod Silkeborg IF. Tag med!

Mandag går turen til Søhøjlandet og JYSK park, hvor kl. 19 møder Silkeborg IF. Der er stadig billetter at få til udebaneafsnittet. Køb dem her >>>

Og læs mere om de praktiske forhold før turen går til Silkeborg her >>>

Det er første gang vi møder Silkeborg IF efter deres oprykning til 3F Superligaen og ser vi tilbage på historien, så bliver det sandsynligvis et målrigt lokalopgør på mandag. I hvert fald er der scoret 34 mål i de seneste ti kampe mod Silkeborg IF, hvor vi har vundet fire kampe, tabt i fem og spillet en uafgjort. Det er dog aldrig sket før, at der er blevet scoret i syv kampe i træk i lokalopgøret, så kommer der mål mandag skrives der statistik-historie.

Seneste kamp var i Silkeborg IF i foråret 2020, hvor vi tabte 1-2 med Patrick Mortensen som vores målscorer, mens den forrige kamp på JYSK park endte med en 5-2 sejr til os.

Silkeborg IF er kommet flot fra start i 3F Superligaen, hvor de ligger nummer seks med 11 point efter de kun har tabt en af deres forudgående seks kampe. Efter vores sejr i søndags ligger vi fem point efter på tiendepladsen og kan altså hale betragteligt ind på naboerne, hvis vi mandag formår at hente en sejr på JYSK park.

Silkeborg forventer et stort fremmøde mandag aften og havde i går mere end 6.000 billletter ude. Så det er bare med at komme til Silkeborg mandag aften, så gutterne kan få maksimal støtte i lokalopgøret.

Hent din billet her >>>>

Koncernpartnere

+