Gjensidige kvindeliga

Kom gratis til AGF-kamp

AF: AGF - 21. september 2021

Nysgerrig på AGF Kvindefodbold? Så kom til gratis fodbold i Farum på lørdag og støt holdet i kamp mod FC Nordsjælland.

Hvis du bor på Sjælland - eller måske har lyst til at tage turen fra fastlandet - så er der på lørdag mulighed for at komme til en gratis AGF-kamp, når AGF Kvindefodbold møder FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum.

Her inviterer Arbejdernes Landsbank - der er hovedpartner for AGF Kvindefodbold - til gratis fodbold. Og vi håber derfor, at AGF’ere i København eller på resten af Sjælland vil benytte denne lejlighed til måske for første gang at opleve vores kvindehold i aktion lørdag den 25. september kl. 16. Og alle andre er naturligvis også mere end velkommen til at tage en tur til Farum for at støtte kvinderne i aktion.Arbejdernes Landsbank byder også på popcorn, mens vi sørger for en fadøl til AGF’erne ved ankomst til Right to Dream Park. Så det eneste man selv skal sørge for, er at fragte sig til Farum.

Hent de gratis billetter her >>>>

Når man ankommer til Right to Dream Park får man udleveret en såkaldt coins til en fadøl. Så sørg for at få fat i den.

Vi håber at se mange, der har lyst til at bruge lidt af deres lørdag på at bakke holdet op og opleve AGF Kvindefodbold i aktion i Gjensidige Kvindeligaen. Kampen starter på Right to Dream park lørdag den 25. september kl. 16.

Koncernpartnere

+