Klubben

Genåbningsfest: søndag er der Aarhus Walk igen

AF: AGF - 09. september 2021

Søndagen nærmer sig og vi glæder os til at kunne byde på et fantastisk program på Ingerslevs Boulevard, når vi holder genåbningsfest inden vi skal gå sammen mod Ceres Park til Aarhus Walk 2021.

Søndagen nærmer sig og dermed Aarhus Walk 2021 og vores store genåbningsfest. Vi mødes på Ingerslevs Boulevard søndag den 12.9 kl. 14, hvorefter der venter os en sjov og underholdende eftermiddag med musik fra Karl William, Broken Beats, Bogfinkevej og Jøden. Det hele styret af en af landets mest kendte og rutinerede komikere i skikkelse af den altid sjove, Carsten Bang.

Vi kan også se frem til den traditionelle AGF Andagt som Skt. Lukas Kirken igen i år afholder. De bor jo lige ved siden af pladsen for Aarhus Walk og har endnu en gang åbnet deres døre for dem, der har lyst til en stille stund inden kampen. Det bliver kl. 14.40.Man kan også opleve Kongelunden, der har en stand på pladsen, hvor de fortæller om de nye stadionplaner. Her kan du høre mere om det spændende projekt med og omkring vores hjemmebane.

Derudover får vi også besøg af VM Dans, der giver et flot danseshow. Og ingen Aarhus Walk uden cheftræner David Nielsen, der sender os afsted fra scenen, når underholdningen er færdig og vi skal gå mod Ceres Park. Det gør vi ca. 16.40Så der er masser at opleve på søndag for hele familien. Og det hele kulminerer, når vi skal gå langs Stadion Alle til Ceres Park, hvor vi spiller mod Vejle Boldklub kl. 18. Husk billet til den kamp skal findes her. Men Aarhus Walk er gratis og kræver ingen billet.

Billetter til kampe kan købes på Ceres Park, når man ankommer. Men vi opfordrer til at man køber i forvejen online - så sparer man også gebyr. Det gøres her >>>

Vel mødt på søndag. Vi ses til genåbningsfest og Aarhus Walk 2021!

Koncernpartnere

+