Sponsor

AART og AGF udvider samarbejdet: Nu også partner i Kvindefodbold

AF: AGF - 24. september 2021

AART architects forlænger sit samarbejde med AGF - og udvider det til nu også at omfatte AGF Kvindefodbold.

De har været partner i AGF i næsten syv år. Først som Bronzepartner og siden 2018 som Guldpartner, der er det næsthøjeste partnerniveau i AGF. Nu forlænger et af byens mest markante arkitektfirmaer samarbejdet med AGF, når AART architects forlænger deres guldpartnerskab med AGF frem til sommeren 2022.

Men ikke nok med AART fortsat er en del af AGF’s sponsorer, så udvider AART og AGF nu samarbejdet til også at involvere AGF Kvindefodbold, hvor AART bliver Sølvpartner og dermed en del af den voksende sponsoropbakning til AGF Kvindefodbold.

- Vi har i flere år haft et rigtig godt samarbejde med AGF, og for os er det helt naturligt at udvide til nu også at gælde AGF Kvindefodbold. For det er et relevant projekt, som vi gerne vil bakke op om for at give kvinderne de bedst mulige vilkår.

- Samtidig er vi glade for at fortsætte samarbejdet med AGF. For AGF er vigtig for Aarhus, hvor vi som arkitektfirma også har en rolle at spille i byens udvikling - og vi er overbeviste om, at et stærkt AGF er med til at styrke byen. Og vi har været rigtig glade for vores samarbejde indtil nu, så vi glæder os til at bidrage til AGF's fortsatte udvikling, siger Anders Strange, der er partner i AART.

Et af Danmarks førende arkitektfirmaer
AART blev etableret i Aarhus i 2000 og er siden vokset til et af Danmarks førende arkitektfirmaer med 180 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København, Oslo og Stockholm, hvorfra de rådgiver kunder i hele Skandinavien om at udvikle organisationer, byer og samfund med arkitekturen som katalysator. Et arbejde med arkitektur, som gennem årene er blevet hædret både nationalt og internationalt.

- For os handler arkitektur ikke om form. Det handler om effekt. Om at forandre og forbedre, hvordan vi alle bor, lærer, arbejder og, ja, lever og ånder. Derfor vil vi også gerne bakke op om det ambitiøse projekt, som AGF er i gang med i forhold til klubbens udvikling, tilføjer Anders Strange.

Har tegnet AGF's nye klubhus
Som arkitektfirma er AART med til at skabe, ikke alene fremtidens Aarhus, men også AGF. For ud over markante byggerier som Universitetsbyen, Campus Katrinebjerg, Nicolinehus, Pakhusene, Filmbyen og den ene halvdel af det kommende Sydhavnskvarter, så har AART også tegnet AGF's nye klubhus på Fredensvang. Forlængelsen af partnerskabet slår derfor en fin tråd til AGF og AARTs samarbejde de seneste syv år.


- Vi har gennem lang tid haft et rigtig godt samarbejde med AART og det er naturligvis en stor tilfredsstillelse, at vi nu kan fortsætte samarbejdet på et så højt partnerniveau - og, at AART samtidig nu udvider samarbejdet til også at omfatte AGF Kvindefodbold. Vi er stadig i mange henseender i gang med at bygge et nyt og stærkere AGF op. Derfor giver det rigtig god mening, at et af byens største arkitektfirmaer har lyst til at fortsætte rejsen sammen med os, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Læs mere om AART architects på aart.dk

Koncernpartnere

+