Kampe

Europa-lodtrækning i dag

AF: AGF - 16. juni 2021

Kl. 13.30 trækkes der lod til vores første kamp i Europa i den kommende sæson.

I dag trækkes der lod til Uefa Conference Leagues runde 2, hvor vi indtræder i turneringen efter sidste sæsons fjerdeplads i 3F Superligaen. Og efter UEFA har inddelt de deltagende hold i forskellige grupper er vi kommet lidt nærmere på hvem vi kan møde.

Selv om der altså i dag trækkes lod kl. 13.30, så kan det dog være, at vi skal afvente den første runde før vi endeligt kender vores første modstander i dette års Europa Cup.

For inddelingen i de forskellige lodtrækningsgrupper har flasket det sådan, at vi er blevet parret med flere forskellige hold, der først skal i kamp i turneringens første runde. Vores potentielle kommende modstandere ser således ud:

Vinderen af Shkupi fra Makedonien mod Llapi fra Kosovo
Vinderen af Stjarnan fra Island mod Bohemians fra Irland
Vinderne af Mons Calpe fra Gibraltar mod FC Santa Coloma fra Andorra
Vinderen af Bala Town fra Wales mod Larne fra Nordirland

Derudover kan vi trække Vålerenga fra Norge, der også indtræder i anden runde som os.

Så spændende udsigter til måske at møde AGF'eren Magnus Anbo, der pt. er udlejet til Stjarnan i Island frem til 30. august. Den tidligere AGF-spiller Johan Lædre Bjørdal spillede indtil fornylig for Vålerenga, men han har fornylig stoppet sin karriere.

Vi har i øvrigt tidligere mødt Vålerenga i testkampe, men aldrig i betydende kampe, hvilket også gælder de andre hold, der er er i bowlen i dag.

Kampene i første runde afvikles den 8. og 15. juni, hvorefter vi altså vi kender vores første modstander, hvis lodtrækningen falder sådan ud, at vi trækker en modstander, der skal i kamp i første runde.

I øvrigt må der desværre ikke komme medrejsende fans med til de europæiske kampe i kvalifikationen. Det har UEFA netop besluttet under hensyntagen til Corona.

Man kan læse mere om UEFA Conference League her, hvor lodtrækningen også kan følges i dag kl. 13.30 >>>

Koncernpartnere

+