3F Superliga

Tre supersøndage i august: Fortrinsret for sæsonkortholdere

AF: BJ / Foto: Getty Images - 20. juli 2021

August byder på tre interessante hjemmekampe i 3F Superligaen, og fra i dag kl. 12.00 kan sæsonkortholdere, der har plads til en unummereret sektion, hente billetter til kampene.

Randers FC, FC København og OB. Det er de tre hjemmekampe, vi har på programmet i august i 3F Superligaen. Alle tre kampe finder sted på søndage - og alle tre kampe er med mulighed for fuld kapacitet i Ceres Park.

 • Søndag 1. august kl. 14:00 mod Randers FC
 • Søndag 15. august kl. 18:00 mod FC København
 • Søndag 29. august kl.18:00 mod OB

Har du sæsonkort til en fast plads, får du nu adgang til kampene med dit sæsonkort. Har du til gengæld sæsonkort til unummererede sektioner (Guldkort på C1-C2 + C10, Sølvkort, Fankort og Familiekort), skal du fortsat hente billetter svarende til antallet af sæsonkort tilknyttet din konto. Årsagen til dette er, at det fortsat er et krav, at vi skal have præcise pladsoplysninger på alle tilskuere af hensyn til evt. smittesporing.

Vi har sendt mail ud til alle sæsonkortholdere med nærmere information om, hvordan du henter billetter. Fra i dag tirsdag kl. 12.00 kan du hente dine billetter. Fortrinsretten for sæsonkortholdere slutter onsdag d. 21. juli kl. 10.00 - og samme dag kl. 12.00 åbnes for det almindelige billetsalg til de tre SuperSøndag-kampe.

Er du i tvivl om, hvordan du henter din billet til kampen, kan du se en vejledning her:

 1. Gå til https://shop.agf.dk/ - husk at logge ind.
 2. Vælg ’MINE BILLETTER’
 3. Ud for den ønskede kamp, vælges ’HENT’
 4. Vælg antal (Der kan ikke hentes mere end én billet pr. sæsonkort)
 5. Vælg sektion og sæder (Bemærk, at alle sæder er nummereret grundet COVID-19. Derudover er hvert andet sæde blokeret, grundet restriktionerne omkring afstand)
 6. Vælg billettype
 7. Vælg ’Hent disse billetter’ og derefter ’Bekræft’
 8. Dine billetter er nu tilgængelige i AGF appen. De kan desuden downloades direkte fra siden, og bliver også sendt til din mail som PDF.

Koncernpartnere

+