3F Superliga

Op på hesten igen: Lokalopgør venter søndag

AF: AGF - 30. juli 2021

Efter vores alt for tidlige exit fra Europa er der ingen tid til at pleje tømmermændene. Allerede søndag venter sæsonens første lokalopgør, når Randers FC kommer til Aarhus.

Vi skal - om ikke bogstaveligt talt, så i overført betydning - op på hesten igen, når vi på søndag spiller lokalopgør mod Randers FC. Efter torsdagens triste og ærgerlige exit fra Europa skal vi nemlig forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod vores nordlige naboer fra Kronjylland.

Kampen starter søndag den 1. august kl. 14 og der er stadig billetter til salg. De kan købes her.

Bemærk i øvrigt, at antalsgrænsen nu er ophævet, så vi må igen fylde alle pladser på Ceres Park, hvor afstandskravet også er væk. Tilbage af restriktionerne er nu så ”blot” kravet om registrering af alle tilskuere, samt faste pladser. Ligeledes er der heller ikke forskudte mødetider mere. Portene til Ceres Park åbnes således kl. 12.45, mens kampen starter kl. 14.

Her kan man så opleve det 36’ende lokalopgør i 3F Superligaen mellem AGF og Randers FC. Seneste møde var i Randers tilbage i maj måned, hvor det som bekendt blev til en århusiansk 1-0 sejr. Og da vi også vandt den seneste kamp i Ceres Park – den gang med 2-0 - Ja, så kan vi notere os for to sejre i de to seneste møder efter vi ikke havde formået at vinde over Randers FC i de forudgående 14 kampe.

Ser vi tilbage over de fem seneste kampe i 3F Superligaen er vi ubesejret mod kronjyderne og vi skal tilbage til oktober 2019 for at finde den seneste Randers-sejr i ligaen, da vi tabte 2-0 i Randers. Men søndag er vi i Ceres Park, hvor vi skal tre år tilbage for at finde seneste sejr til udeholdet i et lokalopgør.

Så altså masser af historiske tal at finde optimisme i inden kampen, som Randers FC kommer til fra en førsteplads, hvor deres fire point har fået dem helt i top, mens vores to point giver en lidt mere beskeden placering. Randers FC har vundet en og spillet en uafgjort i sæsonen indtil, mens det altså for vores vedkommende er blevet til to uafgjorte kampe.

Randers FC kommer til Aarhus med flere nye navne i forhold til vores seneste kamp i sidste sæson. Man kan blive klogere på kronjydernes hold anno 2021/2022 sæsonen hos 3F Superligaen her

Og her kan du finde mere optakt til kampen >>>>

Der er kampstart i Ceres Park søndag kl. 14. Køb din billet her >>>

Har du ikke mulighed for at komme i Kongelunden til lokalopgøret, så kan kampen følges på TV3 Sport og på vores live-twitter. Kom så de hviie!!

Koncernpartnere

+