3F Superliga

Afsted igen: Information om udebaner

AF: AGF - 27. juli 2021

Igen må der komme fans med på udebane - første gang i Aalborg den 8. august.

Efter restriktionerne om tilskuere i 3F Superligaen er blevet lempet, er det nu også snart muligt at tage på udebane og støtte holdet. Første gang i Aalborg den 8. august.

Her er der dog ikke billetter i almindeligt salg, da AaB - i samarbejde med lokale sponsorer - har uddelt gratis billetter til kampen. Og det betyder, at der nu ikke er flere billetter til kampen.

På grund af de gratis billetter har AGF på forhånd fået tildelt et antal billetter til udebaneafsnittet, der altså ikke har været i frit salg. Derfor er der - i samråd med AGF’s SLO og AGF Fanclub Aarhus - fordelt 670 pladser til AGF Fanclub Aarhus, Samlet for Aarhus og til sæsonkortholdere. Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus har kommunikeret direkte ud til deres medlemmer om muligheden for en tur til Aalborg, mens sæsonkortholdere - i starten af næste uge - får direkte besked om muligheden for billet til Aalborg.

- Efter AaB kunne melde alt optaget til kampen, er det kommet bag på nogen fans, at man ikke har kunne købe en billet til udebaneafsnittet som på normal vis. Det er vi naturligvis kede af, hvis nogen havde tænkt sig en tur til Aalborg, men nu må gå forgæves. Men det har altså været en speciel og atypisk situation med netop kampen i Aalborg, hvor billetterne ikke har været i normal salg, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

De aktuelle regler for udebanefans - der træder i kraft fra runde 3 i 3F Superligaen - betyder, at hjemmeholdet kan reducere i antallet af pladser i forhold til, hvad der normalt tilbydes. Der er også krav om siddepladser til alle, men ikke længere noget afstandskrav. Og udebaneafsnittet kan være et andet sted end normalt. Dette gælder frem til 1. september, hvorefter vi næsten er tilbage ved normale tilstande - bortset fra, at der fortsat skal kunne fremvises et Coronapas.

Efter kampen i Aalborg den 8. august er der kun en kamp yderligere ude, hvor de nuværende regler gælder. Det er en udekamp i Viborg den 22. august - et sted, hvor der traditionelt kommer mange AGF-fans. Viborg FF forventer, at billetsalget starter i uge 33 og, at der ikke sker en reducering af udebaneafsnittet, da der er siddepladser på hele udebane-afsnittet i Viborg. Man kan købe billetter på VFF.dk, når vi kommer så langt.


Derefter er næste udekamp i Silkeborg i runde 9 den 19. september, hvor vi altså kan være tæt på normalen igen. Silkeborg IF meddeler, at billetsalget til den kamp starter efter den 29. august på deres hjemmeside.

Fra den 1. oktober forventes det, at alle Covid-19 restriktioner i forbindelse med fodboldkampe ophæves i Danmark.

Koncernpartnere

+