Kampe

Opløftende takter - trods nederlag i Reserveligaen

AF: AGF/Foto: Ole Nielsen - 16. august 2021

En meget våd sæsonpremiere i Reserveligaen endte i dag med et 1-3 nederlag til FC Midtjylland. Trods nederlaget var der masser af gode takter i kampen.

Mandag var der sæsonpremiere på Reserveligaen efter en længere pause på grund af Corona. På Fredensvang skulle vi møde FC Midtjylland, der - sammen med AC Horsens og Silkeborg IF - udgør vores pulje for dette års reserveliga, der har været savnet hos trænere og klubber, hvor muligheden for at få ekstra spilletid til trupperne har været begrænset uden disse kampe.

Men nu er vi i gang igen og på Fredensvang med en glimrende kamp for begge hold. Godt nok tabte vi 1-3, men det var efter en kamp, hvor vi i perioder viste rigtig fint spil, fik arbejdet hårdt og givet vores modstandere kamp til stregen.


Det var dog midtjyderne, der først bragte sig foran 0-1 efter godt ti minutters spil, hvor de fik spillet sig igennem vores forsvar. Derefter kom vi bedre med, men blev afbrudt af et frygtelig uvejr, der passerede over Viby med store mængder regn. Og da der også var tordenvejr med i skyerne afbrød dommeren kampen efter en god halv time, hvor spillerne måtte vente tyve minutter i omklædningsrummet.

Efter den ufrivillige pause var det AGF’erne, der kom bedst i gang igen på den nu meget våde bane, der gjorde forholdene vanskelige for spillerne. Vi pressede godt og kort inde i 2. halvleg gav det pote, da Milan Jevtovic kunne udligne for os til 1-1, da han opfangede en blokering på et godt skud fra Alexander Munksgaard og køligt udplacerede FCM-målmanden.

Derefter fladede kampen lidt ud og vi mistede intensiteten, og efterhånden blev der da også skiftet mere og mere ud og trætheden begyndte at indfinde sig. Det profiterede gæsterne mest af og hen mod kampens slutning kunne de score to mål, så kampen sluttede 1-3.

Men det var efter en god AGF-indsats, hvor mange spillere viste sig flot frem og vi også fik set flere ungdomsspillere. Således sluttede vi kampen med syv spillere af egen avl på banen - heraf flere U19 spillere.

Og bagefter var det da også en tilfreds assistenttræner Morten Karlsen - der står i spidsen for Reserveliga-holdet - som kunne notere sig flere gode punkter - trods nederlaget til sidst.

- Vi falder i intensitet i det sidste kvarter og det får sejren over til FC Midtjylland. Men der var masser af godt og hårdt arbejde fra hele holdet og mange spillere, der viste sig flot frem i dag - og det er jo det, det handler om. At få spilletid og lade spillerne vise sig frem. Og det gjorde de i dag med energisk pres, spillelyst og hårdt arbejde, og det er var godt og vigtigt at se for os, sagde Morten Karlsen.

Næste kamp i Reserveligaen er ude mod AC Horsens den 30. august.

AGF-FC Midtjylland – Reserveligaen / Fredensvang 16.8 2021
1-3 (0-1)

Målscorer for AGF; Milan Jectovic

AGF’s trup:
Daniel Gadegaard, Jonathan Hutters, Magnus Isager, Mathias Sauer, Jesper Juelsgård, Thomas TK, Zach Duncan, Frederik Brandhof, Alexander Munksgaard, Milan Jevtovic, Alex Gersbach, Søren Tengstedt, Gift Links, Elias Jønsson, Asker Beck, Faysal Halimi

Koncernpartnere

+