3F Superliga

Kampdag: Sidste nyt inden lokalopgør

AF: AGF - 22. april 2021

I aften må vi igen ha' tilskuere på Ceres Park. Her er truppen, der skal spille lokalopgør mod Randers FC.

Så ramte vi dagen, hvor vi endelig kan byde indenfor til fodbold igen i Ceres Park, når Randers FC kommer på besøg til det, der efterhånden er en torsdagsklassiker. Det er i hvert fald det tredje møde med lokalrivalerne på en torsdag - i streg.

Har man lyst og mulighed for at komme til fodbold kl. 17.45, så er der stadig billetter at få. Gå til shop.agf.dk for at sikre dig din billet.

Er du en af dem, der kommer i aften, så husk, at orientere dig grundigt i Superliga-ordningen, der sikrer, at vi kan gennemføre kampen trygt og sikkert i de her tider.

Truppen til kampen er udtaget og den består af:
Kamil Grabara, William Eskelinen, Jesper Juelsgård, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard, Albert Grønbæk, Kevin Diks, Bubacaar Sanneh, Benjamin Hvidt, Alex Gersbach, Gift Links, Patrick Olsen, Nicolai Poulsen, Jon Thorsteinsson, Bror Blume, Søren Tengstedt, Patrick Mortensen og Alexander Ammitzbøll.

Benjamin Hvidt er dermed tilbage efter endt karantæne. Det har Casper Højer Nielsen dog i dag og han glider derfor ud af truppen. Kommer Bror Blume i kamp i dag kan han i øvrigt passere sin kamp nummer 100 for AGF.

Der er kampstart kl. 17.45 og Ceres Park åbner allerede kl. 16, så vi kan sikre, at alle kan komme ind i deres sektion i ro og mag. Har du billet, så opfordrer vi til, at man orienterer sig grundigt på billetten og i de informationer man vil modtage i løbet af i dag. Der er især fire ting, der er vigtige at huske i dag:

  • Tjek din billet for information

  • Vid hvornår du skal ankomme

  • Hvilken indgang skal du bruge?

  • Ha' dit coronapas klar - se mere om coronapas her >>>

Køb billet her >>>

Se 3F Superligaens optakt til kampen her >>>

Koncernpartnere

+