Øget opbakning fra sæsonkortholdere

AF: AGF - 21. april 2021

Den overvældende respons fra sæsonkortholdere fortsætter som flere og flere har tilkendegivet deres støtte.

Den overvældende respons fra sæsonkortholdere fortsætter som flere og flere har tilkendegivet deres støtte.

Efter det ligger fast, at resten af sæsonen skal afvikles uden tilskuere, tilbød vi fornylig vores sæsonkortholdere at få refunderet dele af deres betaling for de manglende kampe. Samtidig åbnede vi op for, at sæsonkortholderne kunne donere deres tilgodehavende til tre formål efter eget valg.

Og her en god uge efter muligheden åbnede op har rigtig mange sæsonkortholdere valgt at donere deres tilgodehavende videre til de tre formål, som det er muligt at støtte.

Det drejer sig om støtte til enten en ny fanzone på det kommende nye fodboldstadion, AGF's talentarbejde eller en stor "Velkommen tilbage" - fest til den første kamp med tilskuere i Ceres Park, når myndighederne giver tilladelse til det.

Ud af de mange tilkendegivelser, der nu er kommet inden for en uge har 80 procent indtil nu valgt at donere deres tilgodehavende videre til de tre formål. Og her er talentarbejdet indtil nu er det mest populære formål at støtte blandt sæsonkortholderne. 

Grafik -2_500x 330

- Siden vi kontaktede sæsonkortholderne første gang, er opbakningen steget støt til, at det nu er et stort flertal af sæsonkortholderne, som har valgt at donere deres tilgodehavende videre til de tre formål. I hvad der givet vis er en svær og usikker tid for mange århusianere her under sundhedskrisen, er den store opbakning fra vores fans rørende og overvældende, og det er en støtte som vi er meget ydmyge og taknemmelig for, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

Siden initiativet overfor sæsonkortholdere blev offentliggjort den 10. april har vi fået en del henvendelser fra fans uden sæsonkort, der efterspørger muligheden for, at de også kan støtte AGF på anden vis under den aktuelle corona-situation. I næste uge vil vi præsentere en nyhed, der betyder, at de også får mulighed for at tilkendegive deres opbakning. 

Sæsonkortholdere i AGF har fået direkte information om muligheden for refusion eller donation. Og kan også læse mere her >>

Koncernpartnere

+