INVITATION TIL ALLE STUDERENDE: KOM TIL STUDIERNES TRIBUNEFEST

15.03.2022 11:56

Søndag er Studiernes Tribunefest tilbage i Ceres Park!

På søndag er vores studie studie-fest; Studiernes Tribunefest tilbage ved Ceres Park efter vi har holdt pause på grund af Corona. Men søndag samler vi igen byens studerende til studiefest og fodbold.

Det sker inden vi møder Viborg FF på Ceres Park søndag den 20. marts. Kampen starter kl. 14.30, men allerede kl. 12 åbner vi festen på et eksklusivt pre-match område, hvor vi byder på livemusik, DJ’s, øl og mad til en hyggelig opvarmning til kampen.

Kl. 13 går JJ Paulo på scenen og giver koncert inden kampen starter kl. 14.30, hvor vi har sikret alle studerende plads på D-tribunen på Ceres Park.

Hvis man kommer i god tid, så giver AGF og Ceres en gratis fadøl til de første 500 studerende i pre-match området. Så kom fra start og start ud med en kold fadøl fra Ceres.

Studiernes Tribunefest handler om mere end bare fodbold; det handler om at byens studerende kan få en fed eftermiddag på Ceres Park – møde hinanden og opleve AGF fra nærmeste hold. Derfor er alle studerende inviteret gratis med. Det kræver blot et studiekort for at få adgang.

Man melder sig til via linket herunder. Bemærk, at det er kun muligt at hente én billet, så bed dine studiekammerater om at gøre det samme, hvis ikke de allerede har gjort det. Og gør det nu - for der er et begrænset antal billetter til rådighed.

Vi glæder os til at tage i mod byens studerende til Studiernes Tribunefest på søndag.

 

 

Sådan gik det sidste gang vi holdte Studiernes Tribunefest:

Sådan gik det sidste gang vi holdte Studiernes Tribunefest: