AARHUS WALK NÆRMER SIG: PROGRAMMET ER KLART

04.07.2022 08:16

Årets store fodboldfest er her snart. Den 24. juli mødes vi til Aarhus Walk 2022.

Den 24. juli spiller vi sæsonens første hjemmekamp i Ceres Park. Og så samles vi jo traditionen tro til Aarhus Walk inden. Først til en stor opvarmningsfest og derefter går vi i samlet flok til Ceres Park og til kampen, som står mod Viborg FF.

Aarhus Walk finder i år igen sted ved Ingerslevs Boulevard foran Sankt Lukas Kirken. Pladsen åbner kl. 9.30. Og i år har vi samlet et flot program på scenen.

Her kan vi i samarbejde med CERES præsentere blandt andre Lord Siva, som man senest kunne høre i Aarhus, da han varmede op for Thomas Helmig, da AGF-ambassadøren spillede på Ceres Park. Nu vender Lord Siva tilbage for at sende os godt afsted til Aarhus Walk.

Men ingen Aarhus Walk uden Bogfinkevej og Den Evige Nedtur, som har været med siden starten og de vender naturligvis tilbage den 24. juli og sætter gang i formiddags-festen.

Sankt Lukas kirken åbner også i år sine døre til deres traditionelle AGF-andagt.

Ved årets Aarhus Walk finder man også massevis af underholdning til børnene som for eksempel hoppeborge, fodboldaktiviteter og andet sjov.

Kampen mod Viborg FF spilles nemlig kl. 14 og kl. 12.30 går vi i samlet flok mod Ceres Park. Programmet på scenen starter kl. 10.

På gensyn den 24. juli til Aarhus Walk 2022.