STOR OPBAKNING VENTER IGEN PÅ UDEBANE

19.08.2022 08:53

Lørdag gælder det FC Midtjylland. En mulighed for at vise, hvad vi kan, siger målmand Jesper Hansen, mens cheftræner Uwe Rösler ser frem til endnu en stor opbakning væk fra Aarhus.

Lørdag eftermiddag sætter vi kursen mod Herning og en spændende dyst mod FC Midtjylland på MCH Arena, hvor vi ikke har så gode minder fra de seneste par kampe, men jo ellers tidligere har haft et ganske godt tag på midtjyderne.

Det håber truppen selvsagt på, vi kan gentage i morgen og dermed bygge videre på den resultatmæssige fine stime som gutterne er inde i, hvor vi er ubesejret siden premierekampen den 17. juli.

- Kampen lørdag bliver lidt af en test for os efter nogen gode præstationer. Nu venter en svær udebane mod et godt hold, så det er en mulighed for os til at vise, hvad vi er lavet af. Og vi skal virkelig være på dupperne for at få et godt resultat med hjem fra Herning.

- Midtjylland har kvalitet i holdet og dygtige spillere, der kan noget på egen hånd. Så vi skal levere en god indsats igen, fortsætte med at forsvare os godt og være skarpe i den anden ende, siger målmand Jesper Hansen, der blot har indkasseret tre mål i sæsonen indtil nu.

Stor opbakning venter
Det kommer i hvert fald ikke til at skorte med opbakning til holdet i bestræbelserne på at hente point med hjem til Aarhus.

Fredag middag var der ikke mange billetter tilbage på udebaneafsnittet på MCH Arena, hvor der er plads til lidt over 1000 fans. Vi forventer, at afsnittet bliver udsolgt inden kampen, så mangler stadig billet til kampen, er det nu man skal rykke.

Cheftræner Uwe Rösler er begejstret over udsigten til mange tilhængere i Herning.

- Vores fans har været fantastiske her i sæsonstarten, og enheden mellem spillerne og fansene bliver bare stærkere og stærkere - forhåbentlig kommer vi til at fylde udebaneafsnittet på lørdag, lyder det fra Rösler.

Se mere om turen til Herning her, hvor der også er link til billetter til udebaneafsnittet - hvis der er flere tilbage.