CERES PARK

AGF’s 3F Superligahold spiller sine hjemmekampe på Ceres Park for enden af Stadion Allé. Det har vi gjort i mere end 100 år. I 2020 kunne vi således fejre vores 100 års jubilæum med Ceres Park. Også AGF Kvindefodbolds Gjensidige Kvindeliga-hold spiller fra tid til anden sine hjemmekampe på Ceres Park.


Ceres Park er en del af sport- og eventkomplekset Ceres Park & Arena, som vi driver på en forpagtning fra Aarhus Kommune. Komplekset består af to primære dele; Ceres Park og multi-arenaen Ceres Arena.


Oprindeligt hed Ceres Park; Aarhus Idrætspark. Det er tegnet af arkitekt Axel Høeg Hansen, der står bag flere af Aarhus’ markante bygninger. Den første fodboldkamp blev spillet den 27. maj 1920, hvor AGF mødte Aarhus 1900. I 2001 gennemgik Ceres Park en større ombygning og renovering og Ceres Arena med plads til 4.700 siddende tilskuere blev ligeledes opført.

Her kan du læse mere om Ceres Park & Arena.

KAPACITET

19.433 SIDDEPLADSER

TILSKUEREREKORD

23.990

DIMENSIONER

105M X 68M

KONGELUNDEN

Der er et nyt stadion på vej i projektet, Kongelunden, hvor Aarhus Kommune er i gang med at forberede opførelsen af et nyt fodboldstadion i samarbejde med AGF og med støtte fra Lind Invest og Salling Fondene. Det nye stadion forventes at stå klart til sommer 2025. Du kan læse mere hos Kongelunden.

Det nye stadion kommer efter et mangeårigt ønske fra AGF og klubbens tilhængere om et moderne og mere tidssvarende stadion, hvor der ikke er løbebaner og dermed den intimitet og nærhed som der skal være på et fodboldstadion.

Arbejdet med det nye stadion er godt i gang og AGF deltager aktivt i projektet og vi har udpeget en styregruppe, der følger processen tæt. Har man lyst til at dykke ned i den mangeårige proces og debat om et nyt fodboldstadion, så besøg NyCeresPark.dk, hvor der også er eksempler på hvordan et nyt stadion kunne se ud og nyheder fra Kongelundsprojektet.

Vi glæder os til at byde velkommen på byens nye fodboldstadion

KONCERNPARTNERE
+