Som en del af visionen for bæredygtighed har vi formuleret tre nøgleord, der fungerer som rettesnore i vores arbejde med ansvarlighed. De tre ord lægger sig op ad klubbens officielle værdier, hvor Aarhus er et centralt omdrejningspunkt, men peger også ud i fremtiden.

AARHUS AGF har været en del af Aarhus og dansk fodbold meget længe. Gennem tiden er der blevet knyttet et stærkt og tæt bånd til Aarhus og aarhusianerne. Klubben er blevet et samlingspunkt, der skaber fællesskab, oplevelser og sammenhængskraft. Det er vi stolte af.

ANSVAR Men det forpligter også. Vi skal engagere os i byen, gå forrest og tage et socialt ansvar. Vi skal vedkende os den position, vi har, og bruge den aktivt og målrettet til at gøre en positiv forskel for andre mennesker. Vi skal give noget tilbage.

FREMTID I 2020 fyldte AGF 140 år. Vi vil gerne være med til at sikre, at den verden vi lever i, har mulighed for at eksistere også om 140 år! Vi vil bruge vores plads i Aarhus til at vise en mere bæredygtig vej, inspirere og informere, så flere får viden på området og måske vil begynde at overveje, hvilke ændringer, man selv kan foretage.